Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte, din nou pe scenele din tara

12 noiembrie 2012
Mai sunt doar cateva zile pana ce trupa legenda a rock-ului romanesc se va intoarce din nou pe scenele de club din marile orase ale tarii. Joi 15 noiembrie 2012, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie 2012, la Timisoara.

1-Celelalte_Cuvinte_din_nou_pe__RiR45JNl.jpg
Concertul din Arad va avea loc in Club Flex, iar interesul publicului este deja unul ridicat. Celelalte Cuvinte i-a obișnuit pe fanii trupei si pe iubitorii muzicii rock in general, cu prestatii live de exceptie, iar evenimentul de joi are loc la circa doi ani de la ultima aparitie a formatiei in orasul de pe Mures. Biletele pentru concert vor putea fi achizitionate la intrarea in club.


2-Celelalte_Cuvinte_din_nou_pe__Tc2R7udFl.jpg
In ziua imediat urmatoare, gazda primitoare va fi Setup Venue & Club din Timisoara. Celelalte Cuvinte se intoarce cu drag in Timisoara, oras de suflet in care trupa s-a consacrat la inceputul anilor '80. Cei mai vechi fani ai trupei isi aduc aminte cu placere ca un prim concert al formatiei, sustinut la Casa de Cultura a Studentilor, este considerat actul oficial de nastere a trupei.

Celelalte Cuvinte isi invita fanii si iubitorii muzicii rock la concerte avand de partea sa o tehnica instrumentala desavarsita, maiestria castigata in cele peste trei decenii de activitate neintrerupta si piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).
3-Celelalte_Cuvinte_din_nou_pe__tA63WbAJ.jpg


Evenimente recomandate

Top