Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Nouă”

21 octombrie 2022
Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Nouă”
Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 21 octombrie 2022, o nouă melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.
Melodia trupei orădene se numește „Nouă” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=gAe8Hv2VnMY&list=PLwoKnYvfpxlazJymyp0Hw4VtV5LccpXDz&index=1
Totul este nou, dar demult… Nouă este și încercarea dar și provocarea.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Noul single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/NouaPR

Discografie:
- 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
- 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
- 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
- 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
- 1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
- 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
- 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
- 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
- 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
- 2014 – LP - Trup Și Suflet (Live Acustic)
- 2019 – LP - Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani - Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/
https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă