Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, 'Lumea asta'

16 septembrie 2022
Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, 'Lumea asta'
Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 16 septembrie 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Lumea asta” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=lOc8rxiUUtA&list=PLwoKnYvfpxlazJymyp0Hw4VtV5LccpXDz&index=1
Lumea din jurul nostru nu ne-a întrecut niciodată așteptările. Decepția este crescândă…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Noul single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/LumeaAstaPR

Discografie:
1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
2014 – LP - Trup Și Suflet (Live Acustic)
2019 – LP - Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani - Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/
https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă