Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte a lansat single-ul ”Nesupus”

4 februarie 2022
Celelalte Cuvinte a lansat single-ul ”Nesupus”
Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 4 februarie 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Nesupus” si poate fi ascultată pe Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=Jj9yVidd37c
’Nesupus’ este o piesă deschisă care marchează spiritul liber, luptător al trupei în contextul sensului titlului albumului.
a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.
Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/NesupusPR


Discografie Celelalte Cuvinte

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP - Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP - Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani - Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/
https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Contact U Rock / Universal Music Romania

urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă