Noutăți și comunicate

Cele mai spectaculoase momente muzicale din show-urile Yanni

13 mai 2014
Cele mai spectaculoase momente muzicale din show-urile Yanni
Yanni alaturi de orchestra sa inegalabila va concerta pe 30 mai 2014 la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00, iar turneul mondial din acest an, ii va purta pe talentatii artisti in peste 20 de tari, pentru a incanta audienta cu legendarele compozitii muzicale, iubite in intreaga lume de peste 30 de ani.



Cu o productie artistica noua, propulsata de tehnologia inovativa avansata, Yanni va furniza publicului de la Bucuresti una dintre performanțele sale cu cel mai bun sunet auzit vreodata intr-un concert live. Cei prezenti la Sala Palatului pe 30 mai vor putea asculta melodiile preferate, de la inceputul carierei lui Yanni, pana la cele mai recente compozitii ale sale, inclusiv piese noi, orchestrate in stilul clasic, ce nu au mai fost cantate vreodata intr-un alt concert.

Cunoscatorii stiu ca, orchestra lui Yanni este formata din cei mai buni instrumentisti si vocalisti din lume, un grup bine sudat, pregatit incredibil de bine, cu muzicieni profesionisti care concerteaza in aceeasi formula de zeci de ani. Adesea denumita "Natiunile Unite ale muzicii", Yanni si orchestra lui reprezinta 11 nationalitati diferite pe aceeasi scena. Aceasta diversitate de cultura si muzica, daruieste oamenilor un spectacol cu o putere muzicala de neegalat, ce transmite emotii si sentimente greu de descris in cuvinte.

Yanni: World Tour 2014" prezinta cele mai bune momente din spectacolele sale de renume mondial, sustinute pe parcursul anilor in cateva dintre cele mai incantatoare si exotice locuri de pe Pamant, precum Taj Mahal din India, Orașul Interzis din China, Acropole din Grecia si din Londra - Royal Albert Hall.

Turneul "Yanni: World Tour 2014" a fost extins cu show-uri deja confirmate in Chile, Argentina, Brazilia, India, Sri Lanka, Marea Britanie, Germania, Polonia, Ucraina, Republica Ceha, Polonia, Belarus, Rusia, Israel, Turcia, Liban, Tunisia, Statele Unite ale Americii si Canada, si sunt preconizate alte locatii precum China, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar, Kuweit si Bahrain.



Biletele pentru concertul Yanni ce se va desfasura la finalul lunii mai pe scena Salii Palatului din Bucuresti, se pot achizitiona in continuare la preturi accesibile ce variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Vip - 285 Ron, cat.I - 255 Ron, cat.Ii - 225 Ron, cat. Iii - 185 Ron si cat. Iv: 145 Ron.

Acestea sunt disponibile in reteaua VreauBilet la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Libraria Eminescu ( D'Arte Foto), in magazinele EuroGsm, si online prin http://www.vreaubilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top