Noutăți și comunicate

Cele două concerte ale violonistului David Garrett la București sunt sold-out

5 septembrie 2018
Cele două concerte ale violonistului David Garrett la București sunt sold-out
Ne mai despart doar câteva zile până la momentul celor două concerte crossover, promise de superstarul internațional David Garrett, la Sala Palatului din capitală. Admiratorii artistului atât din țara noastră cât și din străinătate au răspuns prompt evenimentului anunțat, epuizând toate biletele puse în vânzare pentru ambele zile de concert.

Prin urmare, pe 13 și 14 septembrie, la Sala Palatului, de la ora 20:00, peste 8.000 de spectatori se vor bucura de experiența show-ului magic, care a cucerit deja publicul din întreaga lume - David Garrett & HIS BAND - EXPLOSIVE LIVE. Concertele fac parte din turneul mondial cu același nume și reprezintă o premieră pentru fanii artistului din țara noastră.Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum Purple Rain sau They Don't Care About Us sau ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi Simfonia Nr.5 a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau Vara de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca Furious și Explosive sunt doar câteva dintre melodiile care vor oferi spectatorilor momente de exaltare unice.
În concertele de la București, David Garrett va fi acompaniat de trupa sa formată din cinci muzicieni profesioniști, fiecare având un palmares impresionant.
  • Franck van der Heijden - chitară solo - dirijor, producător și director muzical, care a lucrat cu artiști precum David Guetta, Andrea Bocelli, Withing Temptation, Black Eyed Peas și chiar Michael Jackson;
  • John Haywood - clape/pian și co-producător. John este un producător britanic căutat în special pentru compozițiile create pentru marile evenimente sportive ale BBCITV și ESPN;
  • Marcus Wolf - chitară ritmică și vocalist. Marcus a studiat chitară clasică la Yale, fiind apreciat atât pentru interpretările sale rock cât și cele clasice;
  • Jeff Allen - bass. După ce a studiat chitară bass la Julliard, Jeff a trecut la chitară bass și lucrează cu artiști precum Rosanne Cash, Fice for Fighting si Avril Lavigne;
  • Jeff Lipstein - tobe. Co-fondator la New Jersey Percussion Ensemble, Jeff lucrează ca producător pe Broadway și organizează turnee și programe pentru numeroase show-uri.
Turneul a debutat în luna noiembrie 2016, iar succesul show-ului EXPLOSIVE LIVE a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare. Deși a avut o perioadă destul de mare de repaus din cauza problemelor medicale, David Garrett va sărbători revenirea pe scenă în cadrul celor două concerte de la București, urmând a-și continua traseul cu noi reprezentații în Bulgaria, Rusia, Unigaria, Italia și Mexic.
Concertele de la Sala Palatului vor avea o durată de aproximativ două ore și jumătate, cu o pauză de 15 minute. Organizatorii precizează că persoanele care dețin bilete cu data de 8 iunie vor avea acces numai la concertul de joi, 13 septembrie, iar persoanele care dețin bilete inscripționate cu data de 9 iunie, vor beneficia de acces la concertul de vineri, 14 septembrie.

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett are la activ milioane de bilete vândute. Este deținătorul a 24 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Pentru albumul intitulat EXPLOSIVE, David Garrett a fost distins cu Discul de Aur în Germania și Austria, la numai câteva săptămâni de la lansarea acestuia pe piață. David Garrett combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.


Evenimente recomandate

Top