Noutăți și comunicate

Cel mai mare festival de la mare: Spellground

ANULAT !!!
26 iulie 2016
Cel mai mare festival de la mare: Spellground
Intre 12 si 14 august 2016, Spellground Festival pune stăpânire pe litoralul Mării Negre, în cel mai plin weekend al verii, cu 3 scene, 18 artiști internaționali și 53 de artiști români: THE KOOKS, ROYKSOPP, BIFFY CLYRO, EDITORS, AMBER RUN, OSCAR AND THE WOLF, FRITZ KALKBRENNER și mulți alții.

CUMPARA BILETE AICI

Spellground își propune să transforme an de an de-acum încolo acest loc din România într-o experiență pentru care, până nu demult, trebuia să străbați mii de kilometri. Cele patru mari elemente: Pâmant, Soare, Apă și Aer se vor uni cu un al cincilea element, Vibe-ul mulțimii, într-o experiență fără precedent în județul Constanța.

3 zile de cinema în aer liber, camping la malul mării, competiții sportive, sporturi nautice, petreceri pe yacht, mâncare gourmet asezonate cu briză marină vor consemna un du-te-vino al festivalierilor ce vor înlocui, de această dată, tradiționalele cizme de cauciuc cu papucii de plajă. Brățara de festival le va permite posesorilor de abonamente să circule gratuit pe perioada festivalului pe traseul Parcul Tăbăcăriei – Camping Năvodari, cu autobuze double-decker asigurate de Primăria Constanța. CAMPGROUND, campingul Spellground cu ieșire la plajă, umbră și vedere la mare, ce include recepție, punct medical, puncte de securitate, puncte de alimentare electrică și zona chill & lounge oferă multiple variante, atât pentru grupuri, cât și individual. Pentru cei care se pregătesc să se lase vrăjiți timp de trei zile de universul Spellground, există și varianta de cazare la hotel, pe lângă varianta mai boemă de camping. Camerele sunt duble, triple sau de patru persoane, cu diverse dotări și servicii incluse (mic dejun, pensiune completă, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare). Toate variantele de camere sunt disponibile accesând site-ul oficial http://spellgroundfestival.com.

La WATERGROUND (lacul Siutghiol – Piccadilly, Mamaia) sunt programate trei zile de wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle, caiac-canoe și multe alte aventuri puse la cale de Zumbaala, Revo Club Snagov, H20 și Green Adventure. Închirierea echipamentelor pentru wakeboard, wakesurf, windsurf, stand-up paddle sau caiac-canoe este gratuită pentru Spellgrounderi, pe bază de brățară, iar rezervările se fac la fața locului. Pe mare, la BEACHGROUND, pe 13 augus sunt programate petreceri pe yacht la asfințit, cu The Party Sails & SetSail, cu plecare din Mamaia Nord. La PLAYGROUND, lângă Unuversitatea Ovidius, îți vei putea provoca prietenii la o partidă de tenis, baschet sau fotbal înainte de showurile fierbinți ale serii.

Centrul de comandă al festivalului, locul unde se întamplă magia, zona MASTERGROUND, include două dintre cele 3 scene ale festivalului: MASTER STAGE (cea pe care vor cânta headlinerii și trupele internaționale) și GROUND STAGE (scena pe care vor urca trupele românești consacrate sau la început de drum).


Line-up complet:
THE KOOKS ~ ROYKSOPP ~ BIFFY CLYRO ~ EDITORS
AMBER RUN ~ OSCAR AND THE WOLF FRITZ KALKBRENNER
DENNIS FERRER ~ SOUL CLAP ~ WOLF + LAMB
PILLOWTALK ~ NICK MONACO ~ DOCTOR DRU
AQUARIUS HEAVEN ~ CHOPSTICK & JOHNJON
ANDRE HOMMEN ~ LIFE ON PLANETS
Alt Om ~ Aylin and The Lucky Charms ~ Brum ~ Byron
Bubble Boy ~ Carla's Dreams ~ Claudia Cazacu
CTC (Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa) ~ Coma
Duro Disco ~ EIDO ~ Electric Tuxedo ~ Flesh Rodeo
Grimus ~ Golan - live act ~ Gojira & Planet H
Happy Gutenberg ~ Helen ~ Karpov not Kasparov
KASIM live ~ Les Elephants Bizarres ~ Lisiere Collectif
Loungerie II ~ Luni la Teatru ~ Macanache & The Putreds
Maga & Tudoran ~ Melting Dice ~ Nadoo ~ N.O.R. ~ Negru
None of the Above ~ Omelette ~ Otherside ~ Pinholes
Pixels ~ ROA ~ RoadKillSoda ~ Rockabella ~ Robin and The Backstabbers ~ Satellites ~ Sophisticated Lemons
Soundopamine ~ S.P.O.C. ~ Stema ~ Sunet Fin
The Kryptonite Sparks ~ The Bread Pits ~ The Mono Jacks
The Speakers ~ Toulouse Lautrec ~ We Singing Colors
Yelllow ~ Zdob si Zdub


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top