Noutăți și comunicate

Cel mai frumos cadou - concert Directia 5 la Hard Rock Cafe, Bucuresti

5 mai 2016
Cel mai frumos cadou - concert Directia 5 la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Joi, 5 mai 2016, BestMusic Live Concerts te invită de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe pentru o seară de neuitat alături de Direcția 5.Una dintre cele mai îndrăgite trupe rock te așteaptă cu “O fată că ea", "Dacă ai ști", "Ești stilul meu", "Îți mulțumesc", "Am nevoie de ține" și multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate și în inima ta.

Cu mii de concerte la activ și 25 de materiale discografice lansate, Direcția 5 este o prezență consecventă și foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce și-a pus amprenta asupra tendințelor muzicale ale vremii și continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoție (2009) și “Romantic” (2010), DIRECÅ¢IA 5 a spus și continuă să spună, nenumărate povești despre viață și iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai plăcută experiență live.Biletele pentru showul DIRECÅ¢IA 5 se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 100 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 85 de lei, cu loc la masă în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 85 de lei, același preț pe care biletele îl vor avea și în ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile.Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top