Noutăți și comunicate

Cel mai bun tribut Coldplay va asteapta maine in TSC

9 iunie 2010
Maine seara, incepand cu orele 21:00, in club The Silver Church vom avea parte de cea mai buna interpretare live a binecunescutelor piese Coldplay, exceptand formatia originala, bineinteles.

Britanicii de la Coldplace concerteaza maine pentru prima data in Romania. Pentru cei ce nu au aflat inca, trupa reprezinta cel mai bun Tribute Band Coldplay din lume.

Inainte de a incepe sa aduca tributuri formatiei Coldplay, englezii de la Coldplace au petrecut sute de ore in studio pentru a-si perfectiona reprezentatiile si pentru a crea un show care sa se poata confunda cu usurinta cu un live Coldplay. Dupa 6 ani de activitate, Coldplace continua sa isi imbunatateasca prestatiile, artistii fiind mereu atenti la reactiile publicului din timpul fiecarei reprezentatii.

Trupa, dealtfel singura recunoscuta oficial de cei de la Coldplay, a fost desemnata pentru al doilea an consecutiv "Cel mai bun Tribute Band" in Olanda, au cantat in deschiderea concertelor lui Sir Bob Geldof, cel mai cunoscut muzician contemporan irlandez, dar si pe mari scene ale lumii, in fata unui public ce numara peste 300.000 de spectatori. Anul acesta, vor concerta in deschiderea Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii de la Silverstone. Stand de vorba cu membrii trupei am aflat ca sunt foarte incantati de faptul ca vor avea trei cantari in Romania, cu acesta ocazie putand vizita fugitiv tara noastra care, pentru ei reprezinta un mediu exotic si interesant, una dintre cererile lor exprese fiind vizitarea Palatului Parlamentului si a centrului istoric din Sibiu. De asemenea, spera ca vor reusi prin prezenta lor aici, sa dezvolte conceptul de tribute band si in Romania.

Cu sute de cantari la activ in toate colturile lumii, Coldplace spun ca au reusit sa castige proprii fani pentru ca impecabilitatea show-urilor provine din faptul ca sunt, la randul lor, fani inraiti Coldplay.

Asadar, daca nu ati avut ocazia sa ii vedeti pe cei de la Coldplay sau poate doriti sa retraiti experienta unui concert al lor, sau daca pur si simplu doriti sa ascultati un live bun - Trupa Coldplace va canta la Bucuresti pe 10 iunie in clubul The Silver Church, la Sibiu pe 11 iunie 2010 la Club Oldies Pub si la Arad pe 12 iunie 2010 la Club Patchoulli.

In deschidere vor concerta cei de la Rain District.

Ne vedem diseara / acolo!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top