Noutăți și comunicate

Cei de la Thirty Seconds To Mars lanseaza single-ul 'Dangerous Night'

1 februarie 2018
Cei de la Thirty Seconds To Mars lanseaza single-ul 'Dangerous Night'
In timp ce se pregatesc pentru lansarea mult asteptata a celui de-al cincilea album de studio, Thirty Seconds to Mars, lanseaza al doilea single extras de pe materialul discografic, 'Dangerous Night'. O veste importanta pentru fanii trupei este ca 11 martie 2018 marcheaza inceputul turneului lor european, in Köln, Germania. In aceasta perioada trupa va ajunge in 9 tari, iar turneul se incheie pe 14 aprilie 2018, in Bilbao, Spania.

'Walk On Water'- primul single de succes de pe album a fost 5 saptamani pe primul loc in Billboard's Rock Airplay Chart si 4 saptamani pe aceeasi pozitie in topurile radioului Mediabase. Piesa este in prezent in clasamentul Top 40.

https://www.youtube.com/watch?v=yN7N0P2TxHQ&feature=youtu.be

Baietii urmeaza sa lanseze si videoclipul piesei 'Dangerous Night', care poate fi interpretat ca un trailer al filmului documentar 'A Day in the Life of America”. Acesta a fost filmat intr-o singura zi, pe 4 iulie 2017, in toate cele 50 de state din America de Nord, plus Washington DC si Puerto Rico. O initiativa curajoasa care insumeaza 92 de echipe de productie de film, 10.000 de implicari ale fanilor, stiri si conținut social media. Jared Leto, solistul trupei, este si regizorul acestui clip care prezinta un portret unic si istoric al Americii intr-o singura zi. Thirty Seconds to Mars incurajeaza oamenii sa continue povestea prin postarea gandurilor si imaginilor personale prin intermediul retelelor sociale, insotite de hashtag-ul #WhatAmericaMeansToMe.Thirty Seconds to Mars ii are in componenta pe Jared Leto, Shannon Leto și Tomo Milicevic. Albumul de debut al trupei a fost lansat in 2002. Cele 4 albume lansate pe parcursul anilor, au pozitionat trupa in topul preferintelor internationale. De-a lungul timpului, Thirty Seconds To Mars a vandut peste 15 milioane de albume global si reusesc sa umple arene si stadioane la nivel mondial.

Thirty Seconds to Mars a primit numeroase premii si distinctii de-a lungul carierei, inclusiv numeroase premii MTV Awards, un premiu Billboard Music și un record mondial Guinness pentru cel mai lung turneu din istorie. Pe 4 iulie, formatia a filmat un documentar intitulat A Day In the Life of America care va fi lansat anul acesta, iar in prezent lucreaza la cel mai asteptat album.


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top