Noutăți și comunicate

Cei de la The Kryptonite Sparks lanseaza single-ul si videoclipul “Ne ascundem”

2 mai 2017
Cei de la The Kryptonite Sparks lanseaza single-ul si videoclipul “Ne ascundem”
Power-trio-ul incandescent, The Kryptonite Sparks, lanseaza piesa “Ne ascundem”, cu o coregrafie in videoclip.

“‘Ne Ascundem’ e o piesa de vara, cu good vibes și de purtat pe oriunde va duc picioarele si gandul! Cred ca cea mai interesanta bucata din procesul de creatie al videoclipului a fost partea de coregrafie, fiindca niciunul dintre noi habar n-are cum sa danseze. Am considerat ca ar fi o chestie fun to watch. Nu zic ca am reusit sa ne imbunatatim skill-urile foarte mult, dar am avut noroc si de coregrafa noastra, Valentina, care a fost super patient si ne-a dat tips and tricks din domeniul asta”, declara baietii.

https://youtu.be/iloLwAlSw1g

In spiritul eterogen, indie rock, alternative rock, blues, funk, piesa este lucrata de catre baietii din proiect, alaturi de Adrian Despot + Sorin Tanase (mix) si Cristian Vargas (master).

Single-ul “Ne ascundem” este disponibil online: https://UMR.lnk.to/tkQ9LPR

De la productia piesei, calatoria fantastica a continuat cu filmarile videoclipului, ce surprind exact mood-ul si dorinta de a evada din cotidian. Vinovat de regia videoclipului este Razvan Chirila, iar echipa de productie este completata de TKS. Mai mult, baietii au facut si o coregrafie, pe cat de reusita, pe atat de surprinzatoare.

Cu prima suflare in 2010, TKS recreeaza aroma britanica a anilor '70, condimentata de groove; un melanj de modernism si simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangarda. Cel de-al doilea material discografic TKS - "Doi // A doua unda de bruiaj", a fost lansat in luna februarie 2016, printr-un concert ce a avut loc in Club Fabrica din Bucuresti. In toamna lui 2016, The Kryptonite Sparks incep “The Interplanetary Endeavour, un turneu ce acopera 28 de orase, o parte in afara Romaniei, marcand astfel si primul turneu international.

Componenta:
Razvan Diaconu (voce, chitara)
Rares Diaconu (chitara bas, voce, synth)
Razvan Anton (tobe)

http://fb.com/kryptonitesparks
http://instagram.com/tksofficial
http://thekryptonitesparks.com

Evenimente recomandate

Top