Noutăți și comunicate

Cei de la Jinxy Von D'Ers au lansat noul single „Glow”

6 aprilie 2017
Cei de la Jinxy Von D'Ers au lansat noul single „Glow”
Noul single al trupei Jinxy Von D’Ers se numeste „Glow” si care beneficiază de un lyric video. Melodia a fost înregistrată și mixată la Cutover Studio, în București, iar lyric video-ul este realizat de David Kusztos.



Melodia poate fi ascultata sau descarcata in format digital de la acest link: https://UMRDD.lnk.to/Jinxyvonders-GlowPR

Deasemenea, videoclipul melodiei poate fi urmarit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=PaDX4xlrG08

„Glow și-a făcut apariția în acel moment glorios de 4 dimineața, în care dăm la o parte somnul în favoarea inspirației. Chiar dacă este o piesă cu un sound ușor agresiv, mesajul este unul pozitiv. Cu toții avem perioade întunecate, însă trebuie să facem cumva să ieșim la lumină. Conflictele și problemele de zi cu zi reprezintă provocări ale vieții, dar ceea ce contează cu adevărat este să știm să rămânem pozitivi. În

„Glow” am asociat strălucirea cu euforia, apogeul evoluției, vitalitatea. Așadar, suntem nerăbdători să fie ascultată.” – au transmis fanilor cei din trupa Jinxy Von D’Ers.

Jinxy Von D’Ers este o trupă nouă pe scena alternativă din România. Au debutat în 2016, fiind distribuiți pe platformele digitale prin intermediul Universal Music România, iar până în prezent au lansat trei single-uri. Genul abordat de ei este Alternative Rock, iar componența trupei este alcatuită din: Iris Danciu (voce), Cătălin Boltașu (chitară), Dragoș Popa (bas) și Nestor Petruș (tobe).

Mai multe despre Jinxy Von D’Ers:
https://www.youtube.com/user/jinxyvondersVEVO
https://facebook.com/jinxyvonders
https://twitter.com/jinxyvonders

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top