Noutăți și comunicate

Cei de la Holograf, Compact si Iris se reunesc pe aceeasi scena, la Arenele Romane

15 iunie 2017
Cei de la Holograf, Compact si Iris se reunesc pe aceeasi scena, la Arenele Romane
Joi, 15 iunie 2017, după 40 de ani de carieră, timp în care generații întregi au crescut cu muzica lor, trio-ul de aur al rock-ului românesc se reunește în spectacolul “Ca pe vremuri” la Arenele Romane. De la ora 18:00, sunteti invitati la concertul celor de la Holograf, Compact și Cristi Minculescu & Iris.Timp de 5 ore fără întrerupere artiștii, care au împărțit sute de zile de distracție și amintiri de neuitat, aceleași scene, aceiași fani, vor transforma din nou, ca de fiecare dată, și acest concert într-o adevărată petrecere. Hituri precum “Fata din vis”, “Cântec pentru prieteni” (Compact), “Baby”, “Cine mă strigă în noapte” (Iris), “Banii vorbesc”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea” (Holograf) vor răsuna de pe scena Arenelor Romane și de pe buzele miilor de nostalgici care își vor depăna amintirile cele mai dragi alături de trupele de suflet ale adolescenței.

Cei care au crescut și s-au îndrăgostit pe muzica lor, au trăit momentele rebele și libertine ale tinereții sau și-au dezlănțuit energia pe muzica rock, sunt așteptați să retrăiască, la Arenele Romane, ca pe vremuri, povestea celor mai puternice amintiri, alături de prietenii cei mai dragi.

Biletele se găsesc pe http://www.iabilet.ro (https://goo.gl/wiHFgs) și în magazinele Flanco și au preț redus până pe 30 aprilie 2017.

Evenimentul este organizat de Sublime Romania și comunicat de HTag PR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top