Noutăți și comunicate

Ceahlau Water Fest pe malul Bicazului

12 - 14 august 2022
Ceahlau Water Fest pe malul Bicazului
Ceahlau Water Fest are loc între 12 - 14 august 2022 la poalele muntelui Ceahlau, pe malul Bicazului. Festivalul se anunta a fi cea mai frumoasa nebunie ce imbina sporturile de apa cu muzica live, o nebunie transformata din vis in realitate. Trupele confirmate până în acest moment sunt: Emeric Imre, Nightlosers, Kempes, Green Ties, Tribut Valeriu Sterian, Radu Captari, Fara Zahar, Scarlet Aura.


Informații despre eveniment Ceahlau Water Fest

3 zile pline de activitati organizate pe lacul Bicaz ce se vor incheia triumfator cu concerte alese de folk, blues si rock vor face deliciul iubitorilor de natura, a iubitorilor de muzica buna, a pasionatilor si a amatorilor sporturilor de apa!

Omul din spatele acestui mare eveniment aflat la a patra editie – George Sarluceanu este un mare iubitor de natura, un binecunoscut al scenei muzicale romanesti inca din anii 2000 ce a lansat hituri ca “Ploaia” sau “Singur Pe Drum” alaturi de trupa SPIN declara:

Dragi iubtori de frumos va invit cu mare drag de pretutindeni, de la mic la mare, sa va faceti o vacanta superba pe malul lacului Bicaz, in bratele Ceahlaului si printre prieteni. Activitatile nautice pe care le organizam vor fi de mare atractie pentru toti cei ce iubiti apa, pentru toti cei ce vreti sa incercati un sport nou dar mai ales pentru spiritul si sufletul nostru traind impreuna clipe idilice intrun cadru de poveste! Lacul ne asteapta iar noi - Asociatia Green Ties punem la dispozitie la baza nautica Ceahlau echipament nautic, caiace, placi SUP, barci pescuit si ducem mai departe mostenirea marelui Ivan Pataichin prin organizarea competitiei de canotci 10+1 prin care ne dorim promovarea unui mesaj atat de drag regretatului nostru Ivan de a mentine apele curate!

Cum nici un Festival respectabil nu se opreste doar la atat, va garantam distractie maxima pe seara in fata scenei unde ne vor incanta urmatorii artisti:
  • Vineri 12 August – Emeric Imre, Nightlosers.
  • Sambata 13 August – Kempes, Green Ties, Trupa Tribut Valeriu Sterian
  • Duminica 14 August – Radu Captari, Fara Zahar si Scarlet Aura.
Am amenajat spatii speciale de campare rulote si camping cu toalete, dusuri, locuri de parcare, bar, food area si multe altele! Noi va intampinam cu de toate, voi trebuie sa va aduceti doar voia buna si cheful de distractie si de vacanta! Pe curand, prieteni!

George Sarluceanu este si fondatorul trupei Green Ties alaturi de care a lansat de curand melodia cu videoclip Vara asta si isi doreste sa aduca un plus cumparatorului de bilet al Ceahlau Water Fest oferind acestora posibilitatea de a descarca gratuit alte 3 melodii, nou noute, marca Green Ties pe care le vom asculta live la Festival! Simplu: achizitionezi bilet la Ceahlau Water Fest si asculti muzica!

Ceahlau Water Fest a fost conceput prin colaborarea cu Asociatiile Ivan Pataichin si Green Ties.


Program Ceahlau Water Fest


Vineri, 12 august
  • Acomodare cu echipament nautic, sporturi apa, caiace, canotci 10+1, placi SUP, barci pescuit
  • Competitia de vaslit canotci 10+1
  • Concerte - Emeric Imre, Nightlosers.
Sambata, 13 august
  • Sporturi de apa la alegere, practicare la cerere
  • Competitia de vaslit canotci 10+1
  • Concerte – Kempes, Green Ties, Trupa Tribut Valeriu Sterian
Duminica, 14 august
  • Premiere -Competitia de vaslit canotci 10+1
  • Concerte – Radu Captari, Fara Zahar si Scarlet Aura.

Locatia – Comuna Ceahlau, Lacul Bicaz.

Link bilete - https://www.ambilet.ro/tc-events/water-fest-ceahlau-2022/
Link Vara asta video – https://youtu.be/2AHn8MWlYco
Contact: waterfestro@gmail.com


Evenimente recomandate

Top