Noutăți și comunicate

Căzuți din lună - noul single :umbra

12 iulie 2019
Căzuți din lună - noul single :umbra
Căzuți din lună, noul single :umbra, este strigătul unei generații care se vrea in normalitate. "Suntem atât de tineri, nici nu știm ce ne-așteaptă, de parcă acum aflăm că lumea e nedreaptă" e felul trupei de a îi chema alături pe cei care se simt la fel. Piesa câștigă prin vocea Anei Coman, o completare perfectă pentru atmosfera visătoare a piesei.


Despre Căzuți din lună

Piesa Căzuți din lună este înregistrată de Daniel Olteanu și beneficiază de un clip produs de o echipă condusă de producătorul Horia Cucută;
Scenograf: Alina Caprian;
Camera: Vlad Giogu, Alex Sanda, Horia Cucută;
Edit & colorizare: Horia Cucută;
Animații: Ana Iuteș.

https://www.youtube.com/watch?v=uP6wYdtW8dk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0BFsvPpDR_cDdseKw5w21FBH0OT7NM0G9zSu3KooCHFT-8O7hJgD1OsuQ

Informații despre :umbra

:umbra cântă rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai incă întrebarea potrivită, pentru că răspunsul o să vină de la sine.

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge. Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.


Componență :umbra

  • Mihai Alexandru Tacoi - voce principală și chitară
  • Matei Pușcaru - chitară bas și backing vocals
  • Cristi "Chinezu" Constantin - baterie

Link-uri :umbra

https://www.instagram.com/douapuncteumbra/
https://www.facebook.com/douapuncteumbra
https://www.youtube.com/c/trupaumbra


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top