Noutăți și comunicate

Cattle Decapitation va fi co-headliner in prima zi de REF, alaturi de Behemoth

12 aprilie 2024
Cattle Decapitation va fi co-headliner in prima zi de REF, alaturi de Behemoth
Cattle Decapitation va canta la Rockstadt Extreme Fest 2024 în SINGURUL său spectacol european de vară din acest an. Așadar, trupa va traversa oceanul pentru SINGURUL spectacol pe pământ european din această vară. Iar pentru a marca această ocazie specială, Cattle Decapitation va fi co-headliner in prima zi a festivalului, alături de Behemoth, prezentând un set complet de 65 de minute.

Separat, organizatorii au mai anuntat ca trupa The Dillinger Escape Plan va canta la REF ca invitat special!
Într-una dintre puținele apariții în Europa din acest an, trupa va sărbători 25 de ani de la lansarea revoluționarului album Calculating Infinity, cu un set compus din toate melodiile de pe disc, împreună cu alte piese selectate din catalogul lor.
Trupa a redefinit tehnica și conceptul în scena metalului, depășind granițele muzicii extreme și adunând legiuni de fani.

Din păcate, Whitechapel sunt nevoiți să anuleze apariția din acest an din cauza unor probleme logistice neprevăzute. Cât despre My Dying Bride, ceea ce ati citit online este adevărat, au anulat toate spectacolele pentru 2024 fără a da o explicație adecvată și cu o lipsă de comunicare de ceva vreme. Desigur, vom încerca să reprogramăm pentru 2025. Înlocuirile vor fi anunțate in curand.

Lineup-ul complet și orarul zilnic se vor anunta la sfârșitul acestei luni! Toate biletele și informațiile pot fi găsite pe www.rockstadtextremefest.com.


Evenimente recomandate

Top