Noutăți și comunicate

Cateva zile ne mai despart de concertul Iron Butterfly din Hard Rock Cafe

10 februarie 2012
Cateva zile ne mai despart de concertul Iron Butterfly din Hard Rock Cafe
Iata ca mai sunt doar 9 zile (19 februarie 2012) pana ce zeii de la  Iron Butterfly  vor  canta live piesa "In-A-Gadda-Da-Vida" in  Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Pentru  ca-si doresc sa va ofere un show reusit, si asta presupune si ca ei sa fie odihniti, relaxati si familiarizati cu intemperiile specifice perioadei,  "Fluturii de Fier" sosesc cu o zi inainte de eveniment.

Tot pentru a ne cunoaste mai bine, Iron Butterfly, au cerut ca berea si vinul rosu sa fie din productia autohtona, iar mancarea traditional romaneasca, cat mai variata, sa nu le lipseasca pe tot parcursul sederii.

In deschiderea concertului din 19 februarie 2012 vor evolua  nemtii de la Raygun Rebels. Ei vor ateriza la Bucuresti cu instructiuni clare referitoare la marcile de bere romanesti si mancarurile ce nu trebuie sa le rateze. Acest lucru se datoreaza managerului baietilor Rock'n Roll, Toni Mühlbacher,  care  ne-a vizitat tara de mai multe ori si este un fan al stilului nostru ospitalier.

Iata si programul evenimentului din 19 februarie, Hard Rock Cafe Bucuresti:

- ora 19:00 - accesul publicului
- ora 20:30 - Raygun Rebels  http://www.raygunrebels.com/
- ora 21:30 - Iron Butterfly  http://www.ironbutterfly.com/

Va rog sa nu uitati:
Pentru categoriile de bilete VIP si categoria l, in urma achizitionarii biletelor,  va reamintim sa sunati la numarul de telefon 021-206.62.61 pentru rezervare loc.

Pana la eveniment va sugeram doua piese pentru a intra in atmosfera:

Iron Butterfly - In A Gadda Da Vida  http://www.youtube.com/watch?v=9sXvop_lggA&feature=related 



Raygun Rebels - I want you
http://www.youtube.com/watch?v=rjFcwMFhDyY 



Bilete: Hard Rock Cafe; http://www.biletoo.ro, http://www.myticket.ro, http://www.ticketpoint.ro, http://www.blt.ro  si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Diverta si Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria si Palatul National al Copiilor.

Sursa : Stay Metal Forever!


Evenimente recomandate

Top