Noutăți și comunicate

Categoria de bilete VIP la concertul Amon Amarth este Sold Out

4 februarie 2014
Categoria de bilete VIP la concertul Amon Amarth de la Bucuresti, de pe data de 29 aprilie 2014 de la Arenele Romane, a fost epuizata. Mai mult, biletele promotionale la pretul de 78 de lei se apropie, la randul lor, de epuizare. Va reamintim ca pana pe data de 10 februarie 2014, biletele pot fi achizitionate doar prin card, prin serviciul Pay Pal, urmand ca dupa aceasta data, sa fie disponibile, la pretul de 87 de lei, si in retelele Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro).

Preturi bilete:
- 110 lei bilete Vip - Biletul Vip contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat Vip (Sold Out)
- 78 lei pentru primele - 100 bucati (numai cu plata prin card)
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 (plata prin card)
- 95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (plata prin card)
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza Doar la intrarea in locatia evenimentului.



Cu ocazia lansarii celui mai nou material discografic "Deceiver of the Gods", formatia Amon Amarth a decis sa plece intr-un turneu de promovare care va poposi si in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti, pe data de 29.04.2014.

Organizatorii evenimentului sunt Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Riff-uri tunatoare, blastbeat-uri demente si puterea coplesitoare a unui sound pe cat de greu, pe atat de inaltator - acestea sunt elementele care fac ca muzica celor de la Amon Amarth sa ajunga pana la urechile lui insusi Odin.

Johan Hegg - voce, Johan Söderberg - chitara, Olavi Mikkonen − chitaraTed Lundström - bas, Fredrik Andersson − tobe

Formatia de death-metal melodic a fost infiintata in 1992 in Tumba, Suedia si, de atunci, nu a facut altceva decat sa trezeasca "zeii" prin forta compozitiilor ei. Complexe dar fara sa sacrifice brutalitatea pura a genului, melodiile Amon Amarth s-au remarcat rapid in comunitatea metal.

Numele trupei este inspirat de operele scriitorului J.R.R. Tolkien si se refera la vulcanul diabolic in inima caruia a fost forjat Inelul din seria de romane "Stapanul Inelelor".

In scurt timp, trupa a atras atentia publicatiilor de specialitate, care s-au grabit sa numeasca grupul suedez o "revelatie".

"Albumul de debut al acestor vikingi furiosi si cruzi din indepartatul nord, "Once Sent from the Golden Hall", este un 'indrumar' de metal si contine asa de multe riffuri tari si atat de multe melodii memorabile incat poate fi cu usurinta numit o revelatie", scria Metal Hammer.

Dupa acest prim disc lansat in 1998, au mai urmat alte 8 materiale discografice. "Versus the World", cel de-a patrulea album, s-a clasat in topul "Celor mai bune 500 de albume rock si metal ale tuturor timpurilor", creat de prestigioasa publicatie Rock Hard Magazine.

"With Oden on Our Side", materialul cu numarul 6, s-a clasat in Top Billboard pe locul 15 si a reprezentat confirmarea statutului de super-trupa de catre cele mai avizate autoritati muzicale. La fel s-a intamplat si cu follow-up-ul, "Twilight of the Thunder God", care a obtinut la randul sau recunoasterea Billboard.

Cel mai recent album al trupei, "Deceiver of the Gods", lansat pe 25 iunie 2013, s-a clasat pe locul 9 in Canadian Albums Chart si a beneficiat de o primire minunata din partea criticilor si a fanilor. Reviste precum Loudwire, Metal Hammer, Decibel Magazine si Revolver au dat note maxime discului si l-au numit unul dintre materialele anului.

Discografie:
Sorrow Throughout the Nine Worlds (1996)
Once Sent from the Golden Hall (1998)
The Avenger (1999)
The Crusher (2001)
Versus the World (2002)
Fate of Norns (2004)
With Oden on Our Side (2006)
Twilight of the Thunder God (2008)
Surtur Rising (2011)
Deceiver of the Gods (2013)
http://www.amonamarth.com



Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top