Noutăți și comunicate

Castiga un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!

8 aprilie 2016
Castiga un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!

O chitară electrică Fender? Da! Un sejur de o săptămână la un hotel Hard Rock? Desigur! Cei care vizitează Hard Rock Cafe au acum nenumărate șanse să le câștige. Campania a început pe 4 aprilie, iar până pe 15 mai vor fi desemnați zilnic, prin tragere la sorți, câte doi câștigători, care vor primi un ROCKBOX - o cutie cu daruri surpriză. Dacă ați câștigat, primiți premiul pe loc!


Premiile puse în joc sunt:

  • ROCKBOX– include un tricou sau alte produse marca Hard Rock. Câte două cutii vor fi câștigate zilnic, la Hard Rock Cafe București, pe toată durata campaniei.
  • Epic ROCKBOX– include o chitară electrică Fender, două halate de baie Hard Rock, un set de lenjerie de pat, două prosoape de plajă, o eșarfă, o ramă foto și două tricouri polo.
  • Legendary ROCKBOX– Șase câștigători foarte norocoși vor primi o vacanță de o săptămână cu toate cheltuielile incluse, pentru două persoane, la un hotel Hard Rock la alegere, plus $1500 de cheltuială.


Pentru informații suplimentare și, mai ales, pentru a lua parte la concurs, vă invităm să vizitați Hard Rock Cafe București sau să accesați http://www.hardrockbox.com.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă