Noutăți și comunicate

Castiga un cinel cu autografele MANOWAR!

16 noiembrie 2012
Castiga un cinel cu autografele MANOWAR!
Lansarea celui de al doisprezecelea album de studio al formatiei MANOWAR este serbata in Romania, pe 24 noiembrie 2012 in Fire Club, iar Rock FM nu lasa momentul sa treaca neobservat!  Urmareste intrebarile postate aici. Daca raspunzi corect ai sansa sa fi sunat, in direct, de DJ-ul Rock FM Lucian Boariu si sa intri in marea finala ce are ca miza cinelul semnat de Joey DeMaio, Eric Adams, Karl Logan si Donnie Hamzik!

In seara partyului din Fire Club finalistii vor avea posibilitatea sa inregistreze un mesaj video, cu durata de maxim 3 minute, adresat trupei MANOWAR. Iar daca ești finalist, dar nu vei fi prezent la release party trebuie sa inregistrezi mesajul video si sa il trimiti catre Rock FM inainte de 24 noiembrie.

Seara dedicata regilor metalului va avea loc pe 24 noiembrie in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Cei care au chef sa petreaca pâna in zori, pe riffurile MANOWAR, sa "infrunte" "The Lord Of Steel" sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale  puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepând cu ora 19.00

Alaturi de voi vor petrece si baietii de la TROOPER, cea mai iubita formatie rock din România.

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pâna la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Lansarea "The Lord Of Steel" - Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului - Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer - Marea Britanie. In comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel  are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top