Noutăți și comunicate

Castiga un bilet care include meet & greet la concertul Amon Amarth

20 iunie 2011
Castiga un bilet care include meet & greet la concertul Amon Amarth
AMON AMARTH va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) in cadrul turneului european "Surtur Rising Tour". Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011. Suedezii ii vor avea invitati in cadrul acestui turneu pe americanii de la AS I LAY DYING.
Mai multe amanunte pe: http://www.promusicprod.ro/amonamarth.

Asa cum v-am obisnuit deja la precedentele concerte, organizatorii evenimentului vin in intampinarea fanilor formatiei Amon Amarth care isi achizitioneaza din timp bilete la acest concert cu diferite concursuri interesante.

Un concurs inedit te poate trimite pe tine si prietenul / prietena la concertul Amon Amarth / As I Lay Dying, dar si la sesiunea meet & greet.
Fii primul care cumpara maine (21.06.2011) un bilet pentru concertul Amon Amarth, trimite numele tau si codul de bare la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: viteza Amon Amarth) si poti gastiga inca o invitatie pentru prietenul / prietena la acest concert. Mai mult, tu si prietenul / prietena veti participa sesiunea la meet & greet  ce se va organiza cu formatia Amon Amarth.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 21 iunie 2011, ora 12.00, iar invitatia si pass-ul pentru meet & greet se vor ridica in ziua concertului, de la intrare, in baza biletului castigator.

Amintim ca la pretul promotional de 78 lei au mai ramas cateva bilete, dupa epuizarea acestora biletele se pot achizitiona la pretul de 87 lei pana la data de 15 octombrie 2011.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
78 lei pentru primele 150 bucati (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet. )
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Evenimente recomandate

Top