Noutăți și comunicate

Castiga bilete la concertul AC/DC participand la karaoke in club Fire

24 aprilie 2010
Castiga bilete la concertul AC/DC participand la karaoke in club Fire
Sambata, 24 aprilie 2010 D&D East Entertainment si Metropotam va invita in club Fire la o seara de karaoke AC/DC.

Intrarea la eveniment este libera pentru toti cei dornici sa participe.

Le-ai ascultat toate albumele, stii versurile pieselor mai bine decat ei, iar vecinii tai s-au saturat de concertele din dus? Acum ai ocazia sa arati live ca te tin corzile vocale si ca cel mai bine te simti pe scena. Daca vrei sa participi noteaza-ti in calendar data de 24 aprilie si nu uita sa te inscrii in concurs pe www.metropotam.ro.

Prestatia participantilor va fi jurizata de catre un juriu de specialitate, care va da note de la 1 la 10 pentru prestatia fiecarui participant, notele se vor aduna si se va face media. In cazul egalitatii la puncte, publicul va decide departajarea participantilor.

Pe langa prestigiul castigat, cei care vor convinge si juriul si publicul de abilitatile lor vocale si scenice vor pleca acasa cu unul dintre cele 3 premii puse in concurs:

Premiul I: bilet la concertul AC/DC + DVD + afis
Premiul II: bilet la concertul AC/DC + CD + afis
Premiul III: CD + afis

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

Va reamintim ca in acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la pretul de 477 lei si Normal Circle, la pretul de 148, 4 lei, care se vand intr-un ritm foarte rapid. Categoriile Golden Circle si biletele la pret promotional sunt SOLD OUT.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro


AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Parteneri media: Jurnalul National, Zile si Nopti, Heavy Metal Magazine


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top