Noutăți și comunicate

CASCADEUR, IN SLAUGHTER NATIVES si ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO

15 noiembrie 2008
CASCADEUR, IN SLAUGHTER NATIVES si ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO
Pe data de 15 noiembrie 2008 sunteti invitati la o seara apocaliptic decadenta: CASCADEUR (GER), IN SLAUGHTER NATIVES (SWE) & ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SWE). Dupa trei Seri Speciale in compania ARCANA (SWE), ICE AGES (AUT) si ATARAXIA (ITA), e timpul unei noi provocari, de data aceasta una apocaliptic decadenta, pe durata a trei ore!

CASCADEUR (GER): Axel Menzer, cunoscut din activitatea grupului Folk Gothic Alternative HEKATE, in acelasi timp si membru oficial al trupei ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO pe scena, ne prezinta o noua forma de Melodic Folk prin proaspatul sau proiect, mai putin promovat dar foarte interesant!

IN SLAUGHTER NATIVES (SWE): Mastermind-ul Jouni Havukainen este considerat in scena Industrial ca unul dintre cei mai inovatori, talentati si de inspiratie artisti ai genului! In decursul celor peste 23 de ani de activitate suedezul a realizat multe albume spectaculoase, sustinute pe scena intr-un mod autentic, expresiv, plin de dinamicitate dar si de o tehnica desavarsita. Alaturi de Tomas Pettersson (ORE) dar si de Kathleen Binder, Jouni transforma, de fiecare data, un concert normal intr-un show incendiar!

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SWE): Notorietatea grupului Industrial Folk Experimental, promotorul Pop Lounge New Wave, este incontestabila iar albumele lor au socat si au ravasit o multime de fani. Mesajele lui Tomas, in armonie perfecta cu vocea Rosei-Marie, sunt exprimate inedit, cu trimiteri spre conceptualele contraste razboi-pace, lumina-intuneric, iubire-ura, barbat-femeie, viata-moarte, decenta-depravare. Orgia creata pe scena de suedezi, insotita de o proiectie pe masura, nu poate sa faca altceva decat sa socheze, incite sau sa atraga pana si ochiul celui mai smerit spectator. In formula de sase, ORE ne vor prezenta in premiera noul lor album, intitulat "O.N.A.N.I (Practice Makes Perfect)", ce va aparea spre sfarsitul acestui an. Cel mai bombastic grup de la label-ul suedez COLD MEAT INDUSTRY, cea mai gustata trupa dintre cele ale genului!

Un interviu realizat acum ceva ani despre conceptul ORE puteti citi aici:http://www.kogaionon.com/romana. Un nou dialog cu Tomas va urma curand. Seara speciala se va termina cu clasicul de-acum Afterparty, in Musik Cafe, incepand cu orele la 22.30, alaturi de trupeti.

Va asteptam!
Data eveniment: 15.11.08.
Orele 18:00.
Loc de desfasurare: Centrul Cultural Reduta, Brasov.
Organizatori: DonisArt & Kogaionon.

Detalii eveniment & trupe: www.kogaionon.com & www.donisart.ro, http://www.ordo-rosarius-equilibrio.net/, http://www.inslaughternatives.com/

Pret bilet: 70 RON (60 RON pana pe 15 octombrie)
Distributie : Diverta, http://www.ticketpoint.ro/, http://www.bilete.ro/, http://www.bilet.ro/, http://www.beautyofpain.ro/, http://www.bangyourbrain.com/, http://www.bestial.ro/ (Titus)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă