Noutăți și comunicate

Casa cu Prieteni in Iron City

15 decembrie 2011
Casa cu Prieteni in Iron City
Joi, 15 decembrie 2011, incepand cu ora 21:00 sunteti invitati in Iron City pentru un concert: "Casa cu Prieteni vă aduce"¦căldura iernii!"

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura de la intrarea in club.

Cioc, cioc, cioc! Bate cineva în ușa Casei cu Prieteni! Cine să fie oare?
Este iarna cea bogată, care a lăsat pe holul prietenilor muzicali o sumedenie de daruri cântătoare și încântătoare: coșulețe cu fel de fel de cântece calde, aburinde, numai bune de"¦sorbit, saci plini cu bucurie și,, mii și mii de cutii" cu vise frumoase, strălucitoare.
Åži...cum Casa cu Prieteni vrea întotdeauna să împartă ce are mai bun cu voi, vine joi, 15 decembrie 2011, de la orele 21, în fața voastră, pentru a crea împreună o atmosferă așa cum în basme găsești.

Locul de poveste în care se urzește magia este Iron City, str. Blănari nr. 21, un oraș primitor, pregătit de sărbătoare, care te îmbie să îi treci pragul și la ceas de seară să arunci 10 lei în Fântâna de Fier, pentru a ți se împlini o dorință arzătoare.

Vă așteptăm cu mic cu mare in atmosferă de Sărbătoare, cu o cântare marca folk nouveau Casa cu Prieteni! Nu lipsiți!

Partenerii media ai evenimentul: Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Metropotam, iConcert.ro, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro

Pentru contact & rezervari : 0721.223.343


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top