Noutăți și comunicate

CARNIFLIATE, Snogg (Metal Under Moonlight LXXVIII, 03.02.2019)

3 Februarie 2019
CARNIFLIATE, Snogg (Metal Under Moonlight LXXVIII, 03.02.2019)
CARNIFLIATE, cea mai napraznica formatie din Slovenia, ajunge la Bucuresti pentru al treilea an consecutiv!

Daca death metalul si grind-ul inseamna totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupa care te face sa te urci pe pereti de la prima piesa. Extrem de dinamica, tanara formatie slovena revine in Club Yellow pe 3 februarie 2019. Concertul va face parte din primul lor turneu de anul viitor, in care vor prezenta noul album, "Disgusting Festivities", ce urmeaza sa fie lansat in aceasta iarna.

Formatia SNOGG porneste la drum in 2013, avand un nume imposibil de scris si de pronuntat: "█████████████", nume pe care ulterior si-l schimba in Snøgg ("zapada", in limba slovena) si sub care sustin primele concerte in formula:

Ulv - chitara, clape, voce, ritualuri
Mørke - tobe, vrajitorii

Etichetata ca "freeride black metal", in 2016 trupa lanseaza primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EPurile "Qivitoq" si "Abeloth". La randul lor, Snøgg vor veni live cu un material nou: "Chhinnamasta".YELLOW CLUB se afla pe str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3 (Bucuresti).

Concertul va avea loc duminica 3 februarie 2019, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Pretul biletului va fi anuntat in curand.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/297732930829577/

Pagini trupe:
https://web.facebook.com/Carnifliate/
https://web.facebook.com/Snoggband/

Eveniment Metal Under Moonlight.
CARNIFLIATE, Snogg (Metal Under Moonlight LXXVIII, 03.02.2019) Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.