Noutăți și comunicate

Cargo aniverseaza 30 de ani de activitate pe 11 iunie in cadrul Metalhead Meeting 2015

20 ianuarie 2015
Cargo aniverseaza 30 de ani de activitate pe 11 iunie in cadrul Metalhead Meeting 2015
Pe 11 iunie 2015 la Cotroceni Open Air in Bucuresti, cea mai mare trupa de rock din Romania, Cargo, aniverseaza 30 de ani de activitate in cadrul festivalului de patru zile, Metalhead Meeting 2015 (11, 12, 13 si 14 iunie 2015), eveniment prezentat de Timisoreana.Cargo va oferi un show cu totul si cu totul special alaturi de invitatii sai, tinand capul de afis in prima zi de festival, 11 iunie, acolo unde ii este locul, alaturi de marile nume ale scenei de rock si metal mondiale precum Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere si multi altii, in cadrul unui eveniment unde veti putea vedea pe scena peste 30 de trupe de calibru in cele patru zile de concerte. Dupa showul Sold Out din toamna anului trecut, Noaptea Vrajitoarelor de la Arenele Romane si dupa multe alte showuri cu casa inchisa, Cargo vin sa ofere fanilor un eveniment memorabil, unde marile surprize nu se vor lasa asteptate alaturi de showul de lumini si efecte pirotehnice. Vom reveni in curand cu mai multe detalii !

Pe langa abonametele de patru zile la pretul de 99 de lei Acces General respectiv 129 de lei Golden Circle in fata scenei, cu care puteti intra in toate cele patru zile de festival, Metalhead ofera fanilor Cargo si bilete valabile doar in ziua de 11 iunie la urmatoarele preturi:
- 35 de lei Acces General - earlybird -primele 200 de bilete
- 45 de lei Acces General - presale - pana pe 2 aprilie
- 50 de lei Acces General - dupa 2 aprilie si la intrare
- 70 de lei Golden Circle - cu loc in fata scenei (doar 500 de bilete)

Biletele speciale alaturi de abonamentele de 4 zile sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro si in toate punctele clasice de vanzare (Magazinele Muzica, Vodafone, Orange, Diverta, Senia, Perfect Tour, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane etc..). Abonamentele cumparate deja pentru 12, 13 si 14 iunie sunt valabile si pe data de 11 iunie la showul aniversar Cargo - 30 de ani. Biletele speciale pentru showul Cargo sunt valabile doar pe 11 iunie.

Festivalul Metalhead Meeting 2015 isi deschide portile pe 11 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 4 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 11-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari cu o atmosfera pe masura!

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de patru zile sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana la urmatoarele preturi:
- abonament Acces General - 4 zile - 99 lei
- abonament Golden Circle - 4 zile - 129 lei
- abonament Meet & Greet (poze si autografe cu trupele) + Golden Circle - 4 zile - 250 lei

Preturile abonamentelor sunt valabile pana pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei Ag si 149 lei Golden Circle

Incepand cu 11 iunie, abonamentele de patru zile Acces General vor costa 140 de lei respectiv 180 de lei Golden Circle, cu loc in fata scenei.

Un eveniment marca Metalhead oferit de Timisoreana si powered by Rock Fm, Sunete si Zile si Nopti

http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
http://www.metalhead.ro/mhm/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top