Noutăți și comunicate

Carcass, Royal Hunt, Crematory și Septicflesh vin la Posada Rock 2023

8 mai 2023
Carcass, Royal Hunt, Crematory și Septicflesh vin la Posada Rock 2023
Carcass, Royal Hunt, Crematory și Septicflesh sunt cele mai noi trupe confirmate pentru festivalul Posada Rock 2023.

Carcass - pionierii metalului extrem britanic, ROYAL HUNT - aristocrații neoclasicului prog danez, CREMATORY - magnații gothic metalului german și SEPTICFLESH - liderii symphonic death metalului grecesc completează lineup-ul internațional al POSADA ROCK FESTIVAL 2023, care va avea loc în perioada 1-3 septembrie 2023, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Înființați în 1985 la Liverpool, Carcass au fost deschizători de drumuri pe scena grindcore, dar au evoluat permanent și eu explorat orizonturi sonore noi. Trupa a dat lovitura în 1993 cu ”Heartwork”, unul dintre cele mai importante albume de melodic death metal ale epocii. În cel mai recent produs discografic, ”Torn Arteries” (2021), britanicii combină genul care i-a consacrat în anii ’90 cu un sound modern, dar și cu elemente de classic rock.
CARCASS urcă pe scena Posada Rock în seara de sâmbătă, 2 septembrie 2023, într-un recital care va acoperi cariera de peste 35 de ani a legendarei trupe.
2. Carcass, Royal Hunt, Crematory și Septicflesh vin la Posada Rock 2023Danezii de la ROYAL HUNT au o carte de vizită impresionantă: o carieră muzicală de peste 30 de ani, 16 albume de studio, aproape 2 milioane de discuri vândute și concerte pe mari scene din întreaga lume. Stilul lor e un amestec fericit de progressive și neoclassical metal plin de virtuozitate, așezate pe o fundație de hard rock melodic. Anul trecut, trupa a lansat ”Dystopia – Part 2”, finalizând astfel o pereche de albume conceptuale inspirate de romanul ”Fahrenheit 451” al lui Ray Bradbury.
La 5 ani de la un recital memorabil, ROYAL HUNT revin în 2023 la Posada Rock în seara de 1 septembrie, cu sonoritățile melodice care i-au consacrat.
3. Carcass, Royal Hunt, Crematory și Septicflesh vin la Posada Rock 2023CREMATORY sunt considerați deschizători de drumuri pentru dark/gothic metalul german. Formată în 1991, trupa a devenit cunoscută la mijlocul anilor ’90 cu hitul ”Tears of Time”, al cărui clip a rulat în heavy rotation la MTV Germania. La mai bine de trei decenii de la debut, germanii au ieșit pe piață în 2022 cu ”Inglorious Darkness”, al 16-lea album de studio, în stilul care i-a consacrat, dar cu o producție modernă.
În seara de duminică, 3 septembrie 2023, CREMATORY cântă în recital la Posada Rock, unde vor încânta publicul cu sonoritățile gothic metal care i-au făcut faimoși.
4. Carcass, Royal Hunt, Crematory și Septicflesh vin la Posada Rock 2023SEPTICFLESH s-au format la Atena în 1990 și au atras atenția publicului internațional cu combinația dintre death metal agresiv și orchestră simfonică. Lucrând cu unul dintre cei mai buni producători muzicali din branșă și colaborând cu Filarmonica din Praga, grecii au lansat în 2022 albumul ”Modern Primitive”, o colecție de piese memorabile, în care straturile muzicale se suprapun și se complimentează în stilul unic al trupei.
Recitalul SEPTICFLESH la Posada Rock va avea loc în seara de 2 septembrie 2023, grecii promițând un show spectaculos.
CARCASS, ROYAL HUNT, CREMATORY și SEPTICFLESH se alătură trupelor deja anunțate pe afișul Posada Rock 2023: SODOM, SOEN și CRYPTOSIS.
Din line-up nu vor lipsi nici nume autohtone, plus 10 trupe din underground care vor concura pentru premii de mii de euro, Posada Rock fiind cel mai important festival concurs din țară.

Deși, la acest moment, prețul abonamentelor ar fi trebui să fie 345 de lei, cu ocazia dezvăluirii noilor nume de pe afiș, am decis să introducem o categorie intermediară de abonamente, la un preț avantajos.
Astfel, până la 15 mai 2023, avem 500 de abonamentele pentru cele trei zile de festival disponibile în rețeaua iaBilet.ro tinyurl.com/AB-POSADA-2023 la prețul promoțional de 300 de lei.
Ulterior, până la 1 septembrie, prețul unui abonament va fi de 345 de lei.
În cazul în care evenimentul nu va fi SOLD-OUT, pe perioada festivalului vor fi disponibile la intrare abonamente și bilete pentru o zi, la prețuri care vor fi anunțate cu câteva zile înainte.
La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing.
Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top