Noutăți și comunicate

CARACH ANGREN (Olanda) - povesti horror la ROCKSTADT EXTREME FEST

11 martie 2013
CARACH ANGREN (Olanda) - povesti horror la ROCKSTADT EXTREME FEST
CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal, ajunge la ROCKSTADT EXTREME FEST. Formatia va concerta pe 30 august 2013.

CARACH ANGREAN va dezvalui pe scena de la poalele Cetatii Râsnov o poveste plina de tenebre, intr-un show ce imbina sonoritatile brutale, influentele teatrale si accentele simfonice, intr-un melanj fascinant.

CARACH ANGREN a luat fiinta in 2003, când doi dintr doi membri trupei de black/tharash Vaultage au simtit nevoie sa gaseasca un mod de manifestare in care sa imbine pasiunea pentru legende cu ritmurile de black metal. Noul nume si-a definit identitatea in zona materialelor conceptuale complexe, inspirate din sfera paranormalului, ce reunesc elementele narative cu invaluirile melodice sofisticate.

Discografia formatiei cuprinde 5 materiale. Albumul "Lammendam" (2007), ce spune povestea elucubranta a unei fantomatice prezente feminine i-a impus pe scena black din tara de origine si i-a propulsat pe cea europeana. Pozitia a fost apoi consolidata prin intermediul albumului "Death Came Through A Phantom Ship", un material conceptual misterios si plin de elemente dramatice, care sadeste teroare in sufletul ascultatorului, cu fiecare acord.

CARACH ANGREN inseamna: Ardek (clape si aranjamente orchestrale), Seregor (voce si chitara), Namtar (tobe)

Trupa irlandeza PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, este o alta formatie deja confirmata pentru Rockstadt Extreme Fest. Irlandezi vor ajunge in tara noastra in ultimul week-end al verii si vor urca pe scena festivalului pe 31 august.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in perioada 30 - 31 august 2013, sunt deja in vanzare:


Categoriile de preturi sunt urmatoarele :

Perioada 07.03. - 31.03.2013
- Abonamente - 60 lei
- Bilete per zi - 40 lei

Perioada 01.04. - 17.08.2013
- Abonamente - 70 lei
- Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
- Abonamente - 100 lei
- Bilete per zi - 65 lei


Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe : http://www.Biletoo.ro. http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top