Noutăți și comunicate

Cap De Craniu si Breathelast lanseaza Split It Out!

30 septembrie 2013
Cap De Craniu si Breathelast lanseaza Split It Out!
Trupele Cap De Craniu si Breathelast lanseaza un material impreuna, numit "Split It Out!". Materialul va fi lansat prin Metalfan Records Division in toamna acestui an si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe. "Split It Out!" va fi disponibil atat online, cat si intr-un set limitat de CD-uri, cu fiecare copie lucrata manual si unica in felul ei.


Uniunea dintre Breathelast si Cap de Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice, prin dovada de incredere,   sustinere si energia pozitiva care iese din acest proiect sub forma unui split, autosustinut si promovat de catre ambele parti.


"Cu increderea ca trebuie sa fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem incantati si nerabdatori sa aducem materialul la bun final si sa il prezentam comunitatii intrebatoare si oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pt atat de putin, in ochii unora, dar pentru atat de mult respect si onoare reciproca pentru cei implicati. Suntem fericiti sa facem acest split si daca mandria e un pacat, atunci va fi al nostru", spun trupele.


Cap de Craniu este probabil cel mai reprezentativ nume pentru scena deathcore autohtona. Formatia are la activ un EP si un full-length de debut, materiale ce s-au bucurat de reactii extraordinare atat in Romania cat si peste granita.
http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial 
http://www.capdecraniu.bandcamp.com
http://www.youtube.com/capdecraniuofficial


Breathelast este una din cele mai active formatii ale noului val, o forta de neoprit cand vine vorba de concerte si studio. Breathelast au reusit sa sustina un turneu in Romania dar si prin tarile vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria).
http://www.facebook.com/Breathelast
http://www.youtube.com/user/Breathelast
http://www.youtube.com/watch?v=NkXGrLmvjsQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top