Noutăți și comunicate

„CANTEC DE IARNA”, cadou de la trupa DESANT

18 decembrie 2012
„CANTEC DE IARNA”, cadou de la trupa DESANT
Așa cum și-a obișnuit publicul deja, iar anul trecut în pragul sărbătorilor de iarna a lansat videoclipul piesei "Joc de noroc", în acest an DESANT vine cu o nouă surpriză și lansează  piesa "Cântec de Iarnă".

"Este un cântec pe care îl facem cadou tuturor celor care ne ascultă muzica, ne susțin și îi simțim aproape; nu este un cântec conform genului pe care îl abordăm, întrucât starea creată de sărbătorile de iarnă este una mai specială. Sărbători Fericite și un An Nou mai bun decât cel ce a trecut, cu mai multe împliniri și bucurii tuturor!" au declarat membrii formației.

http://www.youtube.com/watch?v=iJ9YSSw38F4

Această piesă vine după ce în luna noiembrie 2012, DESANT a lansat primul album intitulat "JOC DE NOROC", album ce este realizat în format digipak, conține 14 piese printre care se pot regăsi varianta radio a piesei "Joc de noroc" și varianta acustică a piesei "Anii ce au fost",  a fost produs de propria casă de discuri DESANT FACTORY și poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al formației: http://www.desantrock.ro.

Sursa: Desant Factory


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top