Noutăți și comunicate

Cantaloop featuring Robert Patai - tribut Stevie Wonder in Club Tribute

18 martie 2015
Cantaloop featuring Robert Patai - tribut Stevie Wonder in Club Tribute
Miercuri, 18 martie 2015, are loc de la ora 21:00, în Tribute concertul Cantaloop featuring Robert Patai play Stevie Wonder. Accesul publicului se va face începând cu ora 20.00, iar biletele se pot cumpăra din rețelele Eventim.ro și Iabilet.ro.



Jazz Syndicate Live Sessions continuă seria de concerte din faimosul club Tribute cu un omagiu adus inegalabilului Stevie Wonder de către Cantaloop band, cu invitatul special Robert Patai.

Cinci dintre cei mai talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub titulatura Cantaloop, vor explora într-o manieră non-conformistă celebrele hituri ale lui Stevie Wonder. Acestora li se alătură Robert Patai, fost concurent la Vocea României, care a devenit cunoscut publicului pentru timbrul vocal aparte și talenult deosebit.

Având la activ nu mai puțin de 25 de Premii Grammy (cele mai multe câștigate vreodată de către un artist solo) și peste 100 de milioane de albume vândute, Stevie Wonder este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți și creativi artiști ai finalului de secol 20.


În seara de 18 martie, în Tribute se vor auzi piesele celebrului artist ca "Superstition", "Sir Duke", "You Are the Sunshine of My Life" sau "I Just Called to Say I Love You", reinterpretate într-o maniera jazz de către muzicienii de la Cantaloop și Robert Patai.



Cantaloop înseamnă: saxofonistul Costin Roșu, discipol al legendarului Dan Mândrilă - considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, ce a cântat alături de nume precum Johnny Răducanu, Mircea Tiberian sau Garbis Dedeian, Åžtefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborări celebre, și - nu în ultimul rând - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generații de jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

Biletele se pot cumpăra din rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro. Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la club, la numărul +40 728 742 883.



Eveniment recomandat de Magic Fm
Organizator: Jazz Syndicate Live Sessions
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1577177179210806/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top