Noutăți și comunicate

Camping generos si corturi de inchiriat la Rockstadt Extreme Fest 2014

21 iulie 2014
Camping generos si corturi de inchiriat la Rockstadt Extreme Fest 2014
Cei care vor ajunge la Rasnov, in perioada 13 - 16 august 2014, pentru a urmari Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispozitie o generoasa zona de campare, dotata cu toate utilitatile necesare pentru un sejur confortabil. Campingul se va afla in vecinatatea perimetrului in care se va desfasura festivalul, iar accesul va fi gratuit, in baza unui abonament valid.

Cei care nu detin un cort personal, vor avea posibilitatea sa primeasca in custodie un cort, la fata locului. Costul acestui serviciu va fi anuntat in curand, pe http://www.rockstadtextremefest.ro, sectiunea "cazare". In incinta campingului va functiona un punct de asistenta tehnica, la care se vor gasi si uneltele necesare montarii corturilor.Dupa ce Rockstadt Extreme Fest a fost desemnat cel mai bun festival al anului 2013 in Romania, editia din acest ofera fanilor metalului extrem si mai multa muzica si distractie aproape non stop! Perimetrul festivalului va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Printrele numele care vor urca pe scena mare se numara: Behemoth (Polonia), Obituary (Sua), Sodom (Germania), Katatonia (Suedia), Rotting Christ (Grecia), Dordeduh (Ro). Pentru mai multe detalii si update-uri constante vizitati:

http://www.rockstadtextremefest.ro si https://www.facebook.com/rockstadtextremefestIn prezent, abonamentul pentru cele 4 zile de Rockstadt Extreme Fest costa 150 lei, pret ce va fi mentinut si pe durata festivalului, programat in perioada 13 - 16 august la Rasnov.
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la libraria Carturesti, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, Blt.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja epuizate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă