Noutăți și comunicate

Călin Pop și Marius Pop au lansat albumul 'Amintiri de familie 2002'

12 februarie 2019
Călin Pop și Marius Pop au lansat albumul 'Amintiri de familie 2002'
Călin și Marius Pop au lansat prin intermediul Universal Music Romania Digital Distribution albumul "Amintiri de familie 2002", care este disponibil de astăzi pe platformele de streaming și download la această adresă: https://UMRDD.lnk.to/AmintiriDeFamilie2002

Călin Pop a declarat: "Albumul "Amintiri de familie 2002" reprezintă o capsulă muzicală a perioadei 2000-2002, în care s-a păstrat parfumul acelor ani privind simțămintele relației muzicale creative de atunci dintre un tată și fiul său. Totul a început de la "întalnirile" noastre muzicale, ale mele și ale lui Marius, de la care niciodată nu lipseau improvizații și cântece acompaniate de chitare acustice, cu ocazia cărora am realizat talentul și harul divin ascendent al juniorului de atunci, Marius Pop.
Pe album sunt compoziții pe care le păstrez cu mare drag în suflet și pe care uneori le mai cânt. În peisajul muzical am fost sprijiniți de câțiva demni colaboratori, unii dintre ei aflați pe atunci la începuturile carierei lor artistice: Vlady Sateanu la bass și Zakar Sándor la chitara, iar la tobe i-am avut pe Lucian Hulban, Pasztai Andras și Gabriel Baruta, cel din urmă fiind și interpretul părților de pian și clape la câteva dintre piese".

Pentru melodia "Sosirea ei" este disponibil și un videoclip ce poate fi urmărit aici:
https://www.youtube.com/watch?v=QRTrPhyiebo
Tracklist:
  1. Ascultă-mi inima
  2. Sosirea ei
  3. Scrisoare
  4. Dorința
  5. Visul meu
  6. Nu sta în calea mea
  7. Buzunarul de la piept
  8. Oracolul I
  9. Nu ești aievea (Oracolul II)
Albumul "Amintiri de familie 2002" a fost mixat și masterizat de Gabi Jonucz, iar grafica este realizată de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborările sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM sau REȘIȚA ROCKS.

Călin Pop pe Facebook: https://www.facebook.com/calinpopcc
Marius Pop pe Facebook: https://www.facebook.com/mariuspopguitar

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Top