Noutăți și comunicate

Calatorie in Delta Lunara cu Raul Carstea si Constantin Neculae in Clubul Taranului Roman

6 mai 2011
Calatorie in Delta Lunara cu Raul Carstea si Constantin Neculae in Clubul Taranului Roman
Vineri, 6 mai 2011, sunteti invitati in Clubul Taranului Roman de la ora 20:00 ca sa ne bucuram impreuna de un eveniment deosebit. Raul Carstea si Constantin Neculae, autorii unuia dintre cele mai bune albume folk ale anului 2009, "Delta lunara"- va vor oferi cu drag un recital cu muzica lor de exceptie, din care adevarata poezie nu va lipsi.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.310.80.48

"Delta lunara" s-a nascut din dorinta celor doi de-a strange laolalta cele mai bune piese compuse de-a lungul 22 de ani. Astfel, acest disc se vrea fi un album de colectie, la care, asemeni unei carti valoroase, sa revii din cand in cand pentru mai citi cate-un pasaj.

Titlul albumului descrie ceea ce gandesc cei doi despre muzica lor. Delta este mediul cu cea mai mare biodiversitate de pe planeta, reprezentand simbolul abundentei de viata si de trairi, iar asocierea cu luna, loc total neprielnic vietii, vine sa descrie locul muzicii folk in ziua de azi. Una din frumusetile acestui album, denumit nu intamplator "Delta lunara", e faptul ca toate cele 17 piese sunt scrise pe versurile unor poeti precum Nichita Stanescu, Ion Minulescu, Mircea Dinescu, Negoita Irimie sau Adrian Paunescu.

Impreuna, Raul Carstea si Constantin Neculae, nu doar au readus la lumina niste bijuterii ale literaturii romanesti, ci au si reusit sa le imprime o anumita stare si viziune, prin tocmai muzica si interpretarea lor. Au reiesit, asadar, 17 piese aerisit orchestrate si lucrate cu multa sensibilitate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top