Noutăți și comunicate

byron și Rockabella - invitați speciali ai concertului de lansare The Mono Jacks - Gloria

22 ianuarie 2020
byron și Rockabella - invitați speciali ai concertului de lansare The Mono Jacks - Gloria

Sâmbătă, 8 februarie 2020, cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria, la Arenele Romane din București (cort încălzit)! Formații invitate sunt byron și Rockabella. Accesul publicului în incinta Arenelor Romane se va face începând cu ora 19:00.

Biletele de intrare se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet și vor avea preț special earlybird (60 de lei) până pe 15 noiembrie, prețul urmând să crească la 80 de lei (presale) până pe 2 februarie și la 100 de lei până pe 8 februarie. La intrare, în limita stocului rămas, biletele de acces vor costa 110 lei.

The Mono Jacks - Gloria (official audio)
https://www.youtube.com/watch?v=hPLWvtDgCow
"Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?" - Doru Trăscău
www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks



Înființată în 2006 la București, trupa byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. Cel mai nou album, "Nouă" - al șaptelea album de studio byron și primul compus în totalitate în limba română - a fost lansat în noiembrie 2019. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron.
byron - Cântec de leagăn (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=FZcYJaJ0ogY



(2)byron-si-rockabella-invitati-speciali-ai-concertului-de-lansare-the-mono-jacks-gloria_726aee.jpg
Rockabella a prins formă în anul 2014, cand fosta solistă a trupei rock-alternativ Evo, Teodora Moroșanu, a revenit pe scena muzicală locală cu un nou material și o abordare într-o cheie atmosferică, cinematică, adult-alternative. Albumul de debut "Clarobscur", lansat în 2019, este o experiență intensă, agresivă și fără ocolișuri dar în același timp sensibilă și intimă; o veritabilă scufundare spre colțurile întunecate ale vieții noastre interioare.
Rockabella - Steagul alb (feat. Doru Trăscău)
https://www.youtube.com/watch?v=82DZIvpKHmU


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top