Noutăți și comunicate

byron Impromptu - concert de improvizatie rock la Clubul Taranului

10 ianuarie 2015
byron Impromptu - concert de improvizatie rock la Clubul Taranului
Trupa byron a pornit seria de concerte Impromptu in toamna lui 2012 ca un experiment mai mult decat orice, muzicienii urcandu-se pe scena fara a avea nimic repetat in prealabil si urmarind a surprinde publicul la fel de mult ca pe ei insisi. Dupa 10 editii de succes byron revin sambata, 10 ianuarie 2015, pe scena din Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei), cea care a consacrat serile de improvizatie. Concertul va incepe de la ora 22:00 iar intrarea va fi 30 de lei.

 byron Impromptu nu este un concert obisnuit byron - este mai degraba ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc, si multa buna dispozitie. In concertele Impromptu de pana acum fiecare membru byron a ajuns sa cante la cel putin un alt instrument decat cel care l-a consacrat (imaginati-vi-l pe Dan la tobe, pe 6fingers la bass, pe Danut la clape sau pe Dome la chitara electrica: s-a intamplat), iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limiteaza la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percutii, acordeon, flaut, glockenspiel, melodica si chiar si un laptop.

Asculta selectiuni din concertele Impromptu pe pagina de Soundcloud byron:
https://soundcloud.com/byronmusic/sets/impromptu-archives

Va asteptam asadar la primul concert byron pe anul 2015 - o seara de improvizatie fara limite pe 10 ianuarie la Clubul Taranului din Bucuresti!

byron:
Dan Byron - voce, chitara, flaut
6fingers - clape, chitara, voce
Laszlo Demeter - bass
Dan Georgescu - tobe

http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic
http://youtube.com/byronvideosEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă