Noutăți și comunicate

byron deschid sezonul de concerte de toamna de la Hard Rock Cafe

5 septembrie 2014
byron deschid sezonul de concerte de toamna de la Hard Rock Cafe
Vineri, 5 septembrie 2014, incepand cu ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un concert cu trupa byron. Trupa soseste a doua oara in Hard Rock dupa showul aproape sold out din aceasta iarna. De 4 ani BestMusic va ofera la Hard Rock Cafe cei mai in voga artisti romani in cadrul unor concerte, in majoritatea lor, cu casa inchisa iar in aceasta toamna veti putea vedea peste 25 de showuri live.

In cei 7 ani, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron - Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi.

byron au sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv "30 de secunde de turneu", onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, "30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima". Pe langa albumul "30 de secunde de faima", cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul "Perfect".

byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe).

Biletele pentru concertul BestMusic cu byron din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

In format fizic biletele se gasesc in reteaua IaBilet in magazinele UMAN, Senia -  Magazinul Muzica, si Perfect Tour din toata tara (Locatiile celor 29 de puncte pot fi gasite aici: http://www.iabilet.ro/retea)

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- SENIA in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour
- Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
- Hard Rock Cafe

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts - http://www.bestmusic.ro, powered by ROCK FM si METALHEAD

Parteneri: ROCK FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro,   Zonga, Trilulilu, cinemagia.ro, iConcert, InOras.ro, PORT.ro, Deezer, studentie.ro, timesnewroman.ro, Ziarul Ring, Music Nights, Lets Rock, MaximumRock, Bucuresteni.ro si InDoorMediaEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă