Noutăți și comunicate

byron canta la Hard Rock Cafe

21 mai 2015
byron canta la Hard Rock Cafe
Joi, 21 mai 2015, BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 21:30 la un concert al trupei byron în Hard Rock Cafe.



In cei 8 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi.

byron au sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe langa albumul “30 de secunde de faima”, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul “Perfect” si sa nu uita de “Ramai cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu acelasi nume de pe HBO.

byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitar?), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe). 

Biletele pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, IQ BOX, terminalele ZebraPay, Senia si Perfect Tour) si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare si costa 40 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru București:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: http://www.zebrapay.ro/locatii)
- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara
- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30 colț cu Magheru lângă McD)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agențiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 și Calea Victoriei 100
-Hard Rock Cafe

Extra
- Aplicația de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top