Noutăți și comunicate

Byron canta alaturi de Fanfara Militara Bistrita la Teatrul National Cluj

2 decembrie 2014
Byron canta alaturi de Fanfara Militara Bistrita la Teatrul National Cluj
Trupa byron serbeaza 8 ani de activitate printr-un concert deosebit: marti, 2 decembrie 2014, ei vor sustine la Teatrul National din Cluj concertul "Electric Marching Band" unde vor avea alaturi Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita si corul de elevi Excelsior. byron vor interpreta versiuni reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor ale pieselor lor, si vor avea ca invitati speciali doi muzicieni exceptionali cu care au mai colaborat si in trecut: este vorba despre solista Luiza Zan si violonistul Alexander Balanescu!

"Multumita actualelor canale de social media m-am reintalnit cu un fost coleg de liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrita si, din vorba in vorba, am ajuns sa punem la cale un proiect. Bineinteles ca la inceput ne propuneam mult mai putine lucruri, insa cu timpul proiectul a tot crescut devenind mult mai complex atat ca intentii cat si ca finalitate", spune Dan Byron despre eveniment.

Concertul "Electric Marching Band" va fi inregistrat, urmand sa fie baza unui viitor DVD/Blu-ray byron! Acesta ar urma sa fie a treia productie video a trupei, dupa concertul "Live Underground" din salina Turda (2010) si unplugged-ul "Acoustic Drama" din Cetatea Targu Mures (2008).

Biletele la concert s-au pus in vanzare prin http://www.biletmaster.ro si http://www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor in presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data si la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).

Haideti asadar pe 2 decembrie 2014 la Teatrul National Cluj, incepand cu ora 20:00, sa asistati la un concert deosebit byron in care 3 lumi muzicale se vor intrepatrunde cu rezultate uimitoare! Electric Marching Band inseamna piese byron (si nu numai!) reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor, invitatii speciali Luiza Zan si Alexander Balanescu urmand sa completeze peisajul muzical al unei seri de neratat.

byron:
Dan Byron - voce, chitara, flaut
6fingers - clape, chitara, voce
Laszlo Demeter - bass
Dan Georgescu - tobe

Web: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos


Evenimente recomandate

Top