Noutăți și comunicate

Burgerfest 2016 - program si reguli de acces

12 mai 2016
Burgerfest 2016 - program si reguli de acces
Intre 13 si 15 mai 2016, la Verde Stop din Bucuresti, vor avea loc o serie de concerte in cadrul Burgerfest 2016.Programul complet al festivalului este următorul:

VINERI 13 mai 2016:
17.00 ACCES
19.45 - 20.30 Concert Temple Invisible
21.00 - 21.45 Concert The Mono Jacks

SAMBATA 14 mai 2016:
12.00 ACCES
12.30 - 20.00 Concurs Burgeri Amatori
19.45 - 20.30 Concert Jurjak
21.00 - 21.45 Concert Les Elephants Bizarres

DUMINICA 15 mai 2016:
12.00 ACCES
15.00 - 17.30 Concurs Burgeri Restaurante
18.30 - 19.30 PREMIERE CONCURS BURGERI
19.45 - 20.30 Concert Basska
21.00 - 21.45 Concert ROA

Ziua de vineri va fi dedicată degustării burgerilor, iar publicul se va putea pregăti temeinic pentru concursurile de sâmbătă și duminică, familiarizându-se cu restaurantele participante, dar mai ales cu starurile festivalului - burgerii.

Sâmbătă accesul se va face începând cu ora 12.00, urmând ca prima rundă a Burgerfest Battle, dedicată amatorilor, să debuteze la ora 12.30.

Duminică sosește momentul marilor emoții! Competiția pentru cel mai bun burger, la care participă restaurantele, începe la ora 15.00, iar ambele concursuri își desemnează laureații începând cu ora 18.30

Vă reamintim că juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) și Marius Tudosiei (Băcănia Veche).

Restaurantele participante sunt:

 1. Burger Van - facebook.com/burgervanbucuresti
 2. Bistro de l'Arte - Brașov - facebook.com/bistro.delarte
 3. Burger Bar - facebook.com/BurgerBarRomania
 4. Burger House - Cluj - facebook.com/BurgerHouseRomania
 5. Circus Pub - facebook.com/circuspub.ro
 6. Container - facebook.com/http://www.foodcontainer.ro
 7. Furgoneta - facebook.com/furgoneta
 8. Combo Diner din Grand Combo- https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/
 9. Grivita Pub & Grill - facebook.com/GrivitaPubAndGrill
 10. Hard Rock Cafe - facebook.com/hardrockcafebucharest
 11. La Strada Bistro - Timisoara - facebook.com/lastradatm
 12. Modelier - facebook.com/MODELiERBAR
 13. Norma lui Sissoko - facebook.com/restaurantNORMA
 14. Old Brick Pub - facebook.com/OldBrickPub/
 15. Oro Toro - facebook.com/orotorobyosho
 16. Sky Bar - facebook.com/SkyBarRo/
 17. Urban Burger - facebook.com/UrbanBurgerBucuresti

De asemenea, avem două vești bune pentru cei care vor veni însoțiti de cei mici. Ajungem MARI, adică asociația care-i ajută pe copiii din centrele de plasament să devină oameni mari, responsabili, independenți și siguri pe picioarele lor, va veni la BURGERFEST cu jocuri și activități pentru toți copii care ne vor trece pragul. Astfel, pe lângă burgeri și muzici bune, vom avea și distracție pentru cei mici.

În plus, accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți.

În zilele festivalului, biletele se vor putea cumpăra de la intrare, la prețul de 15 lei. Abonamentele se vor putea cumpăra doar vineri, la prețul de 39 lei.

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vina la festival cu următoarele obiecte:
 • sticle, conserve,
 • mâncare sau băuturi de orice fel,
 • artificii, arme, lanțuri, substanțe interzise prin lege, obiecte periculoase.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

BURGERFEST 2016 NU asigură locuri de parcare, drept urmare organizatorii roagă publicul ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.

Este permis accesul cu animale de companie, în măsura în care acestea nu deranjează alți participanți la festival.

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului.

La intrarea în spațiul festivalului - și după validarea biletului sau abonamentului - participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pentru întreaga zi, în cazul biletelor de o zi sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor în afara punctelor de vânzare autorizate. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate că desfășoara astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 3500 de persoane în același timp, în zona de festival.

(2) Burgerfest_2016_-_program_si_r_vkLKpXFd.jpg

Despre BURGERFEST
A doua ediție a BURGERFEST are loc între 13 și 15 mai 2016, la Verde Stop, în București.

După ce anul trecut am stabilit că burgerul este mult mai mult decât un produs fast food și l-am degustat în varianta home-made, cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare, anul acesta reluăm aventura căutării celui mai bun burger, într-o ediție BURGERFEST mai mare și mai gustoasă.

BURGERFEST 2016 va însemna peste 50 de sortimente de burgeri, gătiți de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarbă verde, dar și șase concerte.

Accesul la BURGERFEST se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se găsesc în Rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro.

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC și Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia.ro și LIVEPRO

Powered by Kiss FM
Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival
Web: burgerfest.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top