Noutăți și comunicate

Budapest-Bucharest Guitar Summit, eveniment initiat de AG Weinberger

20 februarie 2010
Budapest-Bucharest Guitar Summit, eveniment initiat de AG Weinberger
Sambata, 20 februarie 2010, sunteti invitati incepand cu ora 18:00 la Palatul Ghika unde are loc Budapest-Bucharest Guitar Summit, prima intalnire la varf de acest gen din Romania, dedicat chitaristilor si melomanilor deopotriva.

Organizat la initiativa lui AG Weinberger, evenimentul ii va aduce in premiera la Bucuresti pe Tatrai Tibor si Gyarfas Istvan, doi dintre cei mai valorosi chitaristi de rock/blues si jazz ai Ungariei.

Timp de aproape doua ore, iubitorii de muzica vor avea ocazia de a asista la un show spectaculos pe care AG Weinberger il va da in compania celor doi invitati ai sai de peste hotare. Concertul, care va imbina in premiera influentele celor doua culturi, reprezinta un omagiu adus chitarii:

"Va fi un concert de calitate, la nivel international, asa cum se poate vedea si auzi pe cele mai importante scene ale lumii. Concertul demonstreaza reverenta si respectul nostru pentru instrumentul preferat, chitara, si pentru taina muzicii. Va fi o sarbatoare si un omagiu adus chitarei si inaintasilor care au reusit sa duca maestria manuirii acestui instrument pe cele mai inalte culmi", a declarat AG Weinberger.

Biletele la concert sunt in valoare de 99 RON si se pot achizitiona de pe site-ul www.ticketfan.ro si la Palatul Ghika, din Str. Doamna Ghica, Nr. 5, Sector 2.

Atmosfera concertului va fi una intima si eleganta, participantii fiind invitati sa stea pe fotolii si canapele in jurul unui semineu ( poate sunt si rockeri pe lumea asta cu asteptari aristocrate ).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă