Noutăți și comunicate

Brujeria canta la Bucuresti pe 17 iunie in Quantic Club, alaturi de Crimena, Eufobia si Black Tulip

4 iunie 2024
Brujeria canta la Bucuresti pe 17 iunie in Quantic Club, alaturi de Crimena, Eufobia si Black Tulip
Va reamintim ca "Esto Es Brujeria " European Tour va aduce legendara trupa de muzicieni mascati Brujeria pe scena clubului Quantic din Bucuresti, in data de 17 iunie 2024, pentru un show dezlantuit care promoveaza albumul proaspat lansat! Eufobia si Black Tulip ii inlocuiesc pe cei de la Deprived of Salvation, care nu mai pot ajunge din nefericire.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua iabilet cu comision la vedere:
  • Oferta presale: 100 de lei
  • In ziua concertului: 120 de lei
Asculta Bruja Encabronada : https://youtu.be/ImLwCP5Pfuo?si=9Ib09c5Nebo11oU7
Cu decenii inainte de Breaking Bad, Narcos sau Mayans M.C., Brujeria a pus lumea cartelurilor si a crimelor ritualice pe disc, cu o putere echivalenta cu momentul cand Compton a ajuns in cultura pop prin NWA.

BRUJERIA a aparut, invaluita in mister si infamie, in 1989. Au introdus cu forta fraze precum Matando Güeros, La Migra, Marijuana y Brujerizmo in lexiconul subculturilor extreme de la hardcore punk la death metal. Trupa de brutal death grind din Mexic a ajuns sa reprezinte lumea violenta a traficului ilegal de substante, a represaliilor vicioase si a unui sincretism sinistru intre vrajitoria afro-caraibiana precum Palo Mayombe si Santeria cu posesiune demonica.

Membrii trupei sunt dotati cu arme de foc si macete, dar si mai important, inarmati cu un arsenal de riff-uri brutale. Zvonurile spun ca solistul Juan Brujo s-a inconjurat ingenios de-a lungul anilor de membri ai unor trupe legendare precum NAPALM DEATH (Shane Embury), CARCASS (Jeff Walker), CRADLE OF FILTH/DIMMU BORGIR (Nick Barker) si AT THE GATES, dar si actori din seriale TV indragite precum Orange Is the New Black si Jackass. Dar nimeni nu stie sigur. Asta pentru ca barbatii si femeile din BRUJERIA se ascund in spatele bandanelor si a cagulelor!

Dupa o lunga absenta, Brujeria revine cu un nou album in 2023, intitulat “Esto Es Brujeria”, perfect pentru era post-pandemica, cu polarizare, tulburari sociale, brutalitate continua si alte probleme actuale perfecte pentru critica notorie de care trupa este capabila.

Line up:
Juan Brujo, Sangron, Fantasma, Pinche Peach, & La Encabronada - Vocals
El Criminal & El Embrujado - Guitars
Hongo & El Cynico - Bass
Hongo Jr. - Drums

Trupa Crimena, formata in Craiova, la finalul anului 2012, imbina groove metal cu riff-uri puternice si rapide creand o atmosfera energica debordanta cu un mic iz de stand-up atat pe scena, dar mai ales in afara ei.
Acesti olteni isi respecta radacinile si folosesc perfectul simplu atat in gramatica, cat si in viata de zi cu zi: bautura, distractie si muzica - simplu si perfect.
Noul material discografic isi propune un experiment care presupune lansarea in mai multe parti a unui intreg concept. https://youtu.be/PCMFLQrLLag?si=MYOA8zwi2YXN1DKs
Eufobia este o trupa bulgara de Melodic Thrash Death Metal binecunoscuta publicului din Romania. Numele trupei provine din greaca veche si inseamna „frica de bine”. Trupa a trecut prin niste schimbari de componenta in ultima perioada. Astfel, line-up-ul trupei in 2024 este urmatorul:
Niki Bojakov (chitara si voce), Stone Angel (chitara), Alex Ivanov (bass) si Boris Ivanov (tobe).

Cel mai recent album al trupei, „Madness”, a fost lansat in 2022 de cel mai mare distribuitor de muzica rock si metal din Bulgaria - Wizard LTD. Albumul a fost produs de Constantine Gentschev in MIG7 Studio. https://www.youtube.com/watch?v=6zOHQUoeuT0
Black Tulip este o trupa la inceput de drum care se inscrie momentan la granitele dintre rock si metal. Trupa face parte dintr-un nou proiect al Cavalleria Events care isi doreste sa ofere o prima experienta educativa trupelor la inceput de drum unde sa invete lucrurile de baza necesare – de la ridere tehnice la EPK-uri, promovare si asa mai departe. Trupa a fost invitata sa cante 3 piese la inceputul serii in Quantic.
https://youtu.be/QgtQVNFCPbs?si=5zNGxXpbfRZTorL4
Pagina evenimentului pe fb: https://www.facebook.com/events/670347434976324/

Concertul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top