Noutăți și comunicate

Bruce Dickinson la Sala Palatului: Program si reguli de acces

13 martie 2023
Bruce Dickinson la Sala Palatului: Program si reguli de acces
Celebrul solist Bruce Dickinson (Iron Maiden) va canta alaturi de o orchestra simfonica de 80 de persoane si un ALL Star Band pe 15 martie 2023, la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul va canta si piese proprii pe langa piesele Deep Purple si showul integral "The Concerto" a lui Jon Lord asa ca se anunta o seara de neratat cu trei showuri intr-unul!

PROGRAM
  • Open doors: 18:00
  • Bruce Dickinson: 19:00
REGULI DE ACCES

Accesul publicului este permis incepand cu ora 18:00, iar spectacolul incepe la ora 19:00, astfel va rugam sa alocati timp suficient pentru drum, parcare, acces, lasarea hainelor la garderoba, si orice alte activitati ce premerg participarea la spectacol in sine, in scopul intrarii in sala de spectacole inainte de inceperea actului artistic.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Accesul publicului dupa ora de incepere a spectacolului, asa cum apare tiparita pe bilet, nu este permis. Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului, adica 19:00.

Accesul copiilor cu varste peste 2 ani este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiaza de acces gratuit, dar trebuie sa fie insotiti de cel putin un parinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, va rugam ca pe toata durata spectacolului sa ii tineti pe cei mici in brate.

Detinatorii de bilete pot fi controlati la intrarea in locatie pentru a se asigura respectarea regulilor anuntate. Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet, insa nu dupa ora de incepere a spectacolului, adica 19:00.

Neprezentarea la timp in scopul intrarii in sala de spectacole, nu da dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali!

INFORMATII UTILE

Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- arme, bate, cutite, spray-uri, lanturi lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascutite, artificii
- substante interzise cf. legii 143 / 2000
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
- consumul de droguri sau de alte substante ilegale in locatia unde se desfasoara evenimentul constituie infractiune si va fi pedepsita conform prevederilor legale in vigoare!

OBLIGATIILE PUBLICULUI

- sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor
- sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
- sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
- sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
- publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

Biletele au urmatoarele preturi:
- earlybird (doar 500 de bilete din fiecare categorie): VIP 489 lei, Cat A 429 lei, Cat B 349 lei, Cat C 259 lei, Cat D 169 lei
- presale: VIP 509 lei, Cat A 449 lei, Cat B 369 lei, Cat C 279 lei, Cat D 210 lei
- la acces: VIP 540 lei, Cat A 480 lei, Cat B 400 lei, Cat C 310 lei, Cat D 210 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top