Noutăți și comunicate

Bruce Dickinson cu orchestra la Sala Palatului: Categoria VIP este SOLD OUT

27 ianuarie 2023
Bruce Dickinson cu orchestra la Sala Palatului: Categoria VIP este SOLD OUT
Bruce Dickinson (Iron Maiden) canta alaturi de o orchestra simfonica de 80 de persoane si un ALL Star Band pe 15 martie 2023, la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul va canta si piese proprii pe langa piesele Deep Purple si show-ul integral "The Concerto" a lui Jon Lord asa ca se anunta o seara de neratat cu trei show-uri intr-unul!

Fanii care vor sa-l vada si sa il auda pe Bruce cat mai indeaproape au epuizat deja biletele cele mai scumpe, asa ca organizatorii anunta Categoria VIP (din fata scenei) sold-out.

Vom avea parte de un show total unde pe scena ii vom avea BRUCE DICKINSON (Iron Maiden) - voce, Tanya O'Callaghan - bass, John O'Hara (Jethro Tull) - clape/hammond, Kaitner Z Doka (Jon Lord, Ian Paice...) - chitara, Bernhard Welz (Jon Lord, Don Airey...) - tobe, alaturi de Paul Mann (Deep Purple, Jon Lord…) - dirijor dar si Bucharest Film Orchestra in formula completa de 80 de persoane!

Biletele au urmatoarele preturi:
  • earlybird (doar 300 de bilete din fiecare categorie): VIP 489 lei, Cat A 429 lei, Cat B 349 lei, Cat C 259 lei, Cat D 169 lei
  • presale: VIP 509 lei, Cat A 449 lei, Cat B 369 lei, Cat C 279 lei, Cat D 179 lei
  • la acces: VIP 540 lei, Cat A 480 lei, Cat B 400 lei, Cat C 310 lei, Cat D 210 lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă