Noutăți și comunicate

Britanicii de la Antimatter se alatura linep-ului Metalhead Meeting 2015

8 octombrie 2014
Britanicii de la Antimatter se alatura linep-ului Metalhead Meeting 2015
Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie 2015, la Bucuresti.

ANTIMATTER se alatura lineup-ului format pana acum din Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei (posibil patru) headlineri pe zi.

Formata in 1997 de catre Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se intoarce la Bucuresti pentru un show unde veti putea asculta toate piesele care i-au facut celebri. Alaturi de longevivul solist, Mick Moss, Antimatter au lansat 5 albume de studio, doua live si doua compliatii, cel mai recent album "Fear of a Unique Identity", in 2012. Primele release-uri ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cantate de voci feminine si au balansat intre gothic si trip hop. "Planetary Confinement" a marcat startul unei mutari stilistice catre un acustic rock cu un sound mult mai melancolic iar "Leaving Eden" a continuat aceasta directie, evidentiind mai mult chitarele electrice, alaturi de un sound ambiental. Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai asezat, energic, mixand toate stilurile prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave.

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care sase headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Magazinele Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas si Sala Palatului la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird )

Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:

- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC

In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.

Un eveniment METALHEAD

http://www.facebook.com/METALHEADMeeting


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top