Noutăți și comunicate

Bright acoustic pentru Alin Totorean in club Mojo

6 martie 2011
Bright acoustic pentru Alin Totorean in club Mojo
Duminica, 6 martie 2011, Clubul Mojo din Bucuresti organizeaza
incepand cu ora 20:00 un concert caritabil - We dedicate 1 day to a man who dedicated his life - unde vor participa Bogdan Goage, Mihai Paveliu, Iulian Dima si Titus Constantin cu Iulia Mitrea si trupa Rapsotree avand drept scop strangerea de fonduri pentru sustinerea lui Alin Totorean, explorator, fotograf, reporter TV, in lupta lui impotriva cancerului.

Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.

Aradeanul Alin Totorean, singurul roman care a traversat pe jos Desertul Atacama (Chile), cel mai arid loc de pe Pamant, are acum. 42 de ani. A strabatut sute de kilometri in singuratate in Mongolia, Turcia, India, Maroc, Bolivia, Etiopia si a realizat prima expeditie romaneasca solitara a continentului Australian. A purtat numele Romaniei in cele mai neatinse locuri, si prin proiectul sau, "Descopera-ti semenii", lansat in 2003, ne-a apropiat pe toti de culturi despre care nu auzisem vreodata. Multi dintre noi nu am avut pana acum ocazia sa il cunoastem pe Alin Totorean, dar felul in care isi povesteste calatoriile si isi prezinta colectia de fotografii pe care o imbogateste cu fiecare expeditie ma face sa cred ca suntem cu el peste tot unde merge.Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa se plimbe alaturi de Alin mai multe informatii gasiti pe: http://www.wildtrack.ro/

Desertul pe care exploratorul, speologul, realizatorul TV, fotograful, omul, Alin Totorean il strabate acum e diferit de orice loc pe care planifica sa il viziteze. Se numeste liposarcom mixoid de grad inalt.
http://lumeamare.ro/wp-content/uploads/2010/09/diagnostic-Alin-Totorean.pdf
http://alin-totorean.blogspot.com/

Alin are nevoie de suport. El momentan nu are o sursa de venit fiind in pozitia de a-si vinde apartamentul din Arad deoarece are nevoie de bani atat pentru el cat si pentru mama lui care este foarte bolnava si este internata intr-un azil deoarece este singurul loc in care poate beneficia de asistenta permanenta.Orice suma si orice gest este mare. Am reusit impreuna lucruri importante, iar acum e timpul sa o mai facem inca o data. Suma donata merge integral in contul personal al lui Alin Totorean. Nici un procent din aceasta suma nu este folosita in scop de promovare

Cont nr. RO49.RNCB.0016.0054.6682.0001
Titular cont: Totorean Ion
Deschis la BCR - Ag. Avram Iancu, Arad


Partenerii nostri in aceasta cauza sunt: 4Arte, Asociatia Speologica Focul Viu, Calendarevenimente.ro, Diseara.ro, Facultate de Geografie, Universitatea din Bucuresti, Folk4Me, FolkBlog, GoingOut LifeStyle, iConcert.ro, Let's Rock, Metalhead, Metropotam, Mixul de Cultura, Muzica buna, ForeverFolk.com, Radio Zuu, Radio3Net Florian Pittis, Rock-on.ro, YouMago.ro.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă