Noutăți și comunicate

Breathelast lanseaza videoclipul “The Flood” si noul site al trupei

4 august 2014
Breathelast lanseaza videoclipul “The Flood” si noul site al trupei
Luni, 4 august 2014, Breathelast lanseaza videoclipul "The Flood" si noului site al trupei. Piesa este inclusa pe split-ul recent lansat impreuna cu Cap de Craniu.

In acelasi timp, ni se pregateste lansarea celui mai nou single al lor, "Maluri", atat in forma acustica, cat si electrica, precedata de un concurs cu premii pentru fani."Luni, 4, luna august, renuntam sa mai pastram furtuna pentru noi. Oldboystudio si-a incheiat treaba cu brio si ii multumim pentru asta. Pentru Breathelast, marea inundatie de eforturi muscate si impinse si varsate in "Split It Out", un material alaturi de Cap De Craniu, isi are obarsia in piesa aceasta, The Flood. Initial a fost numele materialului solo pe care voiam sa il prezentam, dar a ajuns mai mare decat noi - cum avem norocul sa descoperim cateodata. Asa ca ne-am lipit cu niste oameni talentati, brutali si meseriasi, impreuna cu care am prezentat un material la comun, cum puteam si stiam mai bine, dar niciodata sub asteptarile noastre, macar din pregatiri.

Multumim tuturor celor care ne urmaresc, e greu sa faci chiar si asta in ziua de azi, la cate sunt sa ne indrepte simturile ca apoi sa le doboare in plictiseala si abuz repetitiv, dar pe noi ne gasiti, doing what we do, 'cause sharks have been around for a good cold while!!! Respect Razvanel, esti cel mai barbos si meserias craniu, mult spor si voua, enjoy cel mai nou clip!", spune trupa in comunicatul oficial.

Videoclipul Breathelast The Flood poate fi vazut pe breathelast.com!"

2-Breathelast_lanseaza_videoclip_jFvnDDECtb.jpg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă