Noutăți și comunicate

Breathelast lanseaza un nou montaj video

31 octombrie 2011
Breathelast lanseaza un nou montaj video
Breathelast lanseaza un nou montaj video
Trupa Breathelast ( Bucuresti - Constanta ), lanseaza un nou montaj video LIVE din concertul sustinut alaturi de trupa COMA, in Elephant PUB pe data de 20 Octombrie. Piesa din montajul video se numeste STYX si este inclusa pe materialul de debut ( EP ) al formatiei Breathelast, anuntat pentru lansare in finele anului 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=R6gNGQlu8NU&hd=1 - STYX - live Elephant PUB

Breathelast face publica coperta EP ului anuntat, layout ul EP ului fiind realizat de catre  Dan Cozmuta ( CHESTER, Pistol cu Capse )  a.k.a. BOYINTHECITY ( Dan Cozmuta graphic label ), creator al multor myspace uri personalizate, atat pentru trupe locale ( Dekadens - promovarea albumului "Kill and Tell", Traum, SideFX, Pistol cu Capse, CHESTER, dar si de afara Konqistador ( Australia - Canada ), etc )
Coperta urmareste o tematica apropiata de originile celor doi chitaristi, Valentin Birsan si Cojocaru Ionut ( apa, marea, "casa dulce casa" si departarea care aduce creativitate in trupa ), dar si un element simbolistic, cu "dintzi", anume "rechinii", prin care incercam sa dam o forma ideii care sta in spatele EP ului : singuratate, lupta pentru supravietuire intr-un cadru ostil celor care vor sa isi dedice incercarile si inspiratia unui scop simplu, acela de a se exprima prin muzica. In "larg", singur si abandonat cu ideile tale, singura speranta pe care o ai este sa tragi in piept fiecare gura de aer, cu pofta, pentru ca s-ar putea sa fie ultima, oricand. Acelasi sentiment incercam sa il sustinem si sa il retraim  pe scena, fara indicatii din partea factorilor externi defavorabili, cunsocuti de toti cei care isi asuma acest rol, de a "respira" pe o scena, ca si cum nu exista ziua de maine.

Track list ul EP ului autointitulat "Breathelast", este urmatorul :
1.  Enemy ( official video by Marius Costache - soon, official track on : http://soundcloud.com/breathelast)
2.  Weapons ( featuring Florian - Protest Urban )
3.  The 5th
4.  Promise
5.  Lies ( DIY video with official EP track, available : http://www.youtube.com/watch?v=bJZFa2gbobo&hd=1)
6.  Styx
7.  Undying.

Trupa Breathelast se pregateste sa lanseze materialul descris mai sus, printr-un concert, in cadrul caruia vom face disponibil materialul discografic, discul fiind sustinut de catre METALFAN Records Division (http://www.metalfan.ro),  carora le multumim pentru sansa si ajutor !Datele despre evenimentul de lansare vor fi anuntate pe pagina oficiala de facebook a trupei : https://http://www.facebook.com/Breathelast.

Breathelast va invita, pana la lansare, sa ii urmariti pe pagina lor de facebook, soundcloud sau pe youtube, trei dintre cele mai active zone de propagare a muzicii lor:
https://http://www.facebook.com/Breathelast
http://soundcloud.com/breathelast
http://www.youtube.com/user/Breathelast

Stay tuned and enjoy the ride !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă