Noutăți și comunicate

Breathelast - lansare de site si videoclip

11 noiembrie 2011
Astazi, 11.11.2011, trupa Breathelast lanseaza site-ul oficial http://www.breathelast.com.

Grafica este realizata de catre Dan Cozmuță ( Boyinthecity ), acelasi fiind responsabil si de coperta EP-ului de debut, autointitulat Breathelast.

Breathelast.com reprezinta un site simplu si aerisit, ce contine link-urile canalelor media aferente formatiei si bineinteles, in partea centrala, cele mai noi clipuri video.

Site-ul http://www.breathelast.com este inaugurat de aparitia primului videoclip oficial Breathelast, pentru piesa ENEMY, videoclip filmat de catre Marius Costache ( http://www.mariuscostache.ro ) si Florin Ciorîcă ( afiliat http://www.makeapoint.ro ) si montat de catre Marius Costache.

Marius Costache este inginerul de sunet si producatorul EP-ului de debut Breathelast, EP ce va fi lansat de catre METALFAN, Romania ( http://www.metalfan.ro ), prin Metalfan Records Division.

EP-ul de debut Breathelast va fi lansat in cadrul evenimentului ADRENALINE OD4, urmand sa revenim cu detalii asupra datei si locatiei exacte a acestui eveniment.

Primul videoclip al formatiei Breathelast, pentru ENEMY, este lansat astfel, pe data de 11.11.11, alaturi de site ul oficial al trupei, in care gasiti link urile catre principalele canale media ale trupei Breathelast :

https://http://www.facebook.com/Breathelast
http://www.youtube.com/user/Breathelast
http://www.myspace.com/breathelast

Enemy, in format audio, se poate asculta pe pagina de Soundcloud a formatiei :

http://soundcloud.com/breathelast


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă