Noutăți și comunicate

Breathelast au lansat un nou videoclip la piesa STYX

11 martie 2014
Breathelast au lansat un nou videoclip la piesa STYX
Pentru ca este o piesa speciala pentru membrii trupei si mult ceruta in concerte, Breathelast au lansat un nou videoclip la piesa STYX, de pe Ep-ul lor de debut. Este vorba despre un lyric video, pe care il puteti urmari mai jos.

Bogdan de la The Boy Who Cried Wolf este autorul tuturor desenelor din filmuletul piesei STYX (multumim!), un proiect pentru o piesa care l-a miscat atat de tare incat sa puna cateva cadre pe hartie si apoi sa le lasam sa astepte (vreun an) pana sa le punem cap la cap pentru un lyric video.

Dar ce e gata si lui Breathelast ii place, asa ca enjoy si share! Vrem sa dedicam aceasta piesa atat celor care ne-au sustinut, deoarece este o piesa care aminteste de primul nostru material scos vreodata, cat si fratilor Alex & Raducu, pentru toata activitatea pe care am dus-o in jos, pe rau, impreuna.

Ne vedem, cu tot cu Styx in arsenal, la Underground Metal Resistance | 15 Martie | Question Mark alaturi de Deadeye Dick,  Walk the Abyss,  Sinscape si Key to the Crown. Seara nu se incheie aici - publicul este invitat sa participe dupa concert la o petrecere marca Headfullofnoise.

This is war, breathe in" - Breathelast

Pana pe 16 martie toate produsele Breathelast de pe site-ul  Tshirt Factory.ro sunt in promotie cu discount de 20% ! http://www.tshirt-factory.ro/vendor/trupa-breathelast-6/

BreathelastSTYX   http://youtu.be/qerdmoYx2R0


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă